Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewiniątko

Śmieszne pytanie do facetów-jak wam stoi, jak wam leży???

Polecane posty

Chodzi mi o to czy jak macie wzwód to penis stoi wam pod kątem prostym czy tak jakby do góry??Bo mojemu facetowi do góry:D A zawsze myślałam, ze to powinno prosto:) Oczywoście jest mi bardzo przyjemnie gdy się kochamy,a le pytam tak z ciekawosci jak to jest statystycznie;) I drugie pytanie:) O penisa w stanie spoczynku:D Tez uniesiony do góry czy zwisa na jądrach?:D:D Bo znów u mojego faceta to jest tak, ze do góry ma ulożonego:D:)

No z tego co ja widziałam to on sobie układa go tak do góry trochę, jakby na brzuszek:D Ale moze to dlatego, ze ja widziałam tylko jak zakłada majtki \"po\" a wtedy to mu jescze całkiem ciśnienie nie opadnie:D Dlategoi tez wasnie pytam facetów?Jak wy nosicie swoje zacne interesy?:D

sa rozne czlonki prawo lewo gora dol tak samo jak jedna ma krzywe nogi inna grube i obwisle piersi wystajace wargo sromowe inna schowane ludzka rzecz

Gość ale ze jak lezy to go gory

No wiadomo, ze różne, wcale nie chcę udowodnić jakiejś patologii u niego:D Tylko pytam jak to jest na ogół:P Ale od takeiego układania do góry to one się właśnie moga chyba trochę wyginac tak do góry co??

Gość kpt.Alojzy
Jeżeli w stanie spoczynku jest skierowany pionowo do góry, to znaczy że musiał przykleić się do brzucha. Możliwe, że facet go sobie tak układa w majtkach, bo mu wygodniej :) Ja tak robię gdy jestem w bokserkach a boje się, że stanie :D

Gość fdse
do góry

Gość odp odp odp
Oczywiscie z okreslen w opisie typu stoi "do gory" stoi "pod katem prostym" "stoi kiedy lezy" nie wiadomo o co chodzi...