Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .....mam sie bac

drętwieje mi lewa strona

Polecane posty

Gość .....mam sie bac

nie wiem co sie dzieje, nie chce robic z igly widly ale sie martwie ze cos jest nie tak. now iec dretwieje mi lewa reka i noga, w glowie mam szum dziwny, boli mnie..czy to cisnienie?prosze pomozcie

Gość może to być
też od kręgosłupa

Gość .....mam sie bac
rzeczywiscie mam problemy z kregoslupem-nie jest najprostszy i bolal mnie.a czy moze tez byc od tego ze od dwoch dni chodze na silke i dosyc ciezko cwiczylam?

Gość czy ktoś z was to czytał
początek migreny-u mnie to pierwszy z objawów...aha jeszcze język mi drętwieje!

Gość odp11
dzwon po pogotowie albo zglos sie do lekarza. to moze byc udar mózgu a z tym nie ma żartów liczy sie czas w jakim udzielona bedzie pomoc,wtedy jest jak najmniejszy ubytek na zdrowiu,oczywiscie moze to tez byc od kregoslupa ale lepiej to sprawdzic wiec nie czekaj az samo przejdzie

Gość .....mam sie bac
dziekuje Wam bardzo. juz jest troche lepiej..udar mozgu mowisz? czyli nawet jak przez najblizszy czas nie spedzalam na sloncu to mogl sie uwydatnic teraz?po dwoch tygodniach?

Gość linka mocna
udar mózg nie jest od słonca, od słonca jest udar słoneczny, przy udarze mozgu zwykle drętwieje jedna ze stron, język,moga sie pojawic wymioty,zaburzenia swiadomosci,trudnosci z mową-tak jak napisal ktoś wyzej z udarem mozgu nie ma zartów

Gość .....mam sie bac
aha, sorki nie zrozumialam. a czy mozecie mi napisac prosze,przez co mozna miec udar mózgu? jakie są tego przyczyny?

Gość linka mocna
http://www.udarmozgu.pl/ogolne/choroby.html objawy( z tej strony co podalam): Najczęstszymi objawami udaru mózgu jest nagłe wystąpienie: * niedowładu lub porażenia mięśni twarzy, ręki i/lub nogi, najczęściej po jednej stronie ciała * "znieczulenia" twarzy, ręki i/lub nogi, najczęściej po jednej stronie ciała * zaburzeń mowy, z trudnościami w zrozumieniu słów oraz w wypowiadaniu się * zaburzeń widzenia w jednym lub obu oczach * zaburzeń chodzenia z utratą równowagi i zawrotami głowy * silnego bólu głowy bez znanej przyczyny Nie mówie ze u Ciebie to może byc to ale wiadomo lepiej zapobiegac niz leczyc

Gość .....mam sie bac
dziekuje bardzo. chyba wybiore sie do lekarza..pozdrawiam gorąco.