Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rcc

Co myślicie o facetach którzy patrzą tylko na wygląd?

Polecane posty

Gość pustaki
...

Gość jak wyżej pustaki

Gość myslę że rcc powinna
przestac myslec

Gość madziaaaaaaaaaaaaa
ze chca sie pochwalic dziewczyna przed kolegami ale dla mnie to nie jest milosc tylko zwykła dziecinada

\"Mężczyźni wolą kobiety ładne niż mądre, ponieważ łatwiej im przychodzi patrzenie niż myślenie\" (Stanisław Jerzy Lec) ot, i cała prawda.

Gość czy ktoś z was to czytał
to nic złego-poprostu są wzrokowcami. Ten zmysł jest dominujący i tylt. Warto podejść do tego od medycznego punktu widzenia , a nie tylko obelgi od razu!

Gość lewoskrzydłowa wyczerpała
wszystkie odpowedzi, nic dodać nic ująć , skończmy już dyskusje co myslicie bo wiadomo jakie będa odpowiedzi

Gość frk-09
Gustuę w kobietach zmysłowych. Piękno to kategoria zbyt ostateczna i jednoznaczna. Zmysłowość, wrażliwość i intelekt. To tworzy intrygującą całość. Reszta to rzecz wyobraźni i tu poniekąd zgadzam się z Panem Marcelem :classic_cool:

Gość rokokooo
kobiety tez patrzą na wygląd jestem kobieta więc wiem nie każdy facet przystojny mi sie podoba podobają mi sie faceci,którzy mają ,,coś'' w oczach...a niestety ma to co 99 facet:)facet musi być wysoki i mnie czymś zainteresować przede wszystkim musi miec coś w główce ..chyba najważniejszą cechą jest inteligencja bo nawet jesli facet ma to ,,coś''w sobie a nie ma w główce to czar moment pryska:)

Gość pustaki
za pięknym/piękną gro ludzi się ogląda i zapewne będzie :) to rzecz naturalna i nie ma się czemu dziwić. Chore jest wybieranie osoby na partnera tylko ze względu na wygląd - a niestety i tak bywa :) - dla mnie tacy ludzie są właśnie pustakami :D

Gość taka prawda...
WSZYSCY ( i kobiety i faceci) patrza na wygląd:o tzn. wyglad musi byc OK zeby patrzec na jeszcze cos innego. Dlatego nie ma co udawać hipokryzji ze tylko zli i wstretni faceci chca miec ładne dziewczyny. :)

faceci głównie patrzą na twarz, biust i pupę. kobiety patrza na wszystko, mam znajoma która po wielu miesiącach potrafi sobie przypmnieć jak wygladał jakis chłopak w co był ubrany, jaki miał zegarek.Wiekszosc kobiet tak ma

Gość Kazdy jeden
facet patrzy na poczatku TYLKO na wyglad, KAZDY JEDEN i dopiero zauwazy inne ewentualne cechy jak mu sie laska z wyglada spodoba. Tak bylo, jest i bedzie.

Gość losojos
Faceci w ogole nie patrza na twarz. Zauwazylam, ze wiekszosc lasek z super cialem ma nieciekawa twarz, a faceci i tak sie ogladaja.

Gość rokokooo
do Andrzeja:w główce musi mieć poukładane...musze sie porozumieć z facetem na każdej płaszczyznie ale najważniejszy jest intelekt..

Gość rokokooo
zmykam bo mam randeczke z moim ukochanym:)