Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aswdaazxza

hej, szukam cytatow itp na temat... prosze

Polecane posty

Gość aswdaazxza

czesc szukam cytatow w styku "daję Ci siebie, tylko siebie" glupio brzmi tak na sucho. znacie cos podobnego? plis

Gość aswdaazxza
z piosenek wierszy itp. narazie mam 3 :-(

Gość nie dam siebieP
Gdy daję ci wszystko, to daję ci siebie tyle samo pragnę otrzymać od ciebie. :P

Gość aswdaazxza
jeszcze

Gość nie dam siebieP
DAJĘ CI... Daję Ci siebie Byś otoczyła mnie opieką Bo sama się gubię Daję Ci rękę Byś prowadziła mnie przez życie Bo sama iść nie chcę Daję Ci myśli Byś sobą zabiła pustkę Jaka jest we mnie Daję Ci ciało Byś ogrzała je swym ciepłem Bo nie już chce marznąć Daję Ci duszę Byś nadała sens memu życiu Bo sama błądzę Daję Ci serce Byś nauczyła je znów kochać Bo sama nie umiem Daję Ci wszystko Byś zechciała dać mi tylko jedno - Swoją miłość

Gość nie dam siebieP
Kto trzyma twoją stronę I weźmie cię w obronę I kto zostanie z tobą Gdy inni już zawiodą Kto tobie dobrze życzy Na kogo możesz liczyć Odpowiedź na pytanie Jest prosta niesłychanie To ja na pogodę niepogodę To ja i za karę i w nagrodę To ja na upadki i na wzloty To ja antidotum na kłopoty To ja duża dawka optymizmu To ja ze skłonnością do cynizmu To ja cała jestem twoja To ja to ja Kto zawsze cię wysłucha I kto na zimne dmucha Przy tobie stanie murem Gdy będziesz miał pod górę Kto ciebie wspierał będzie Za tobą pójdzie wszędzie Odpowiedź na pytanie Jest prosta niesłychanie Cała jestem twoja cała tylko twoja

Gość nie dam siebieP
...Daj mi siebie, dam Ci mnie...gdy się potknę podnieś mnie...

Gość nie dam siebieP
:P