Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

początkująca tarocistka

Pierścień Atlantów - działa?

Polecane posty

Gość gość
TYLKO BÓG

Gość gość
nosilam 12 lat, dodam zw kilka obych mi osob zaczepilo na miescie lub w biurze i mowilo zeby sie go pozbyc nie ogladajac za siebie.Oczywiscie nie posluchalam, Nie chce podawac przyczyny dla ktorej postanowilam sie z nim rozstac.Wczoraj poczytalam o egzorcyscie ksiedzu Szaniawskim,zdjelam z palucha lezy w kacie .Mam w to miejsce modlitwe o uwolnienie od zlego.

Gość gość
Widzę ze są tu osoby jakoś Obyte z pierścieniem atlantow. dziś znalazłam taki pierscien, leżał jakby na mnie czekał, wzięłam go. Teraz czytając opinie na jego temat jestem jakoś dziwnie niespokojna. Co z nim zrobić?

Gość jowi_ta
To jest pierscien szatana. Kazdy kto go nosi oddaje sie jemu....

Gość Salina78
Nosić to naprawdę działa. Jesteś jakby pod protekcją dobrych energii a katolicy cóż... sami noszą amulety i to rodem z pogaństwa więc będą zawsze Ci mówić że ich jest lepsze to tak jak pójdziesz do jednego sklepu a potem do drugiego. Wszędzie jest najtaniej wiadomo konkurencja. Ja mam 3 pierścienie i świetnie wzmacniają moje energetycznie biopole także polecam.

Gość gość
dziala na swiadomosc to napewno. Ale tez nie nosze na codzien. W sumie narazie nie nosze bo zajalem sie anioami i enochijskim. Byc moze pierscien pomogl mi rozwinac troche swiadomosci. Kto wie

Gość bossek
ja chce kupic 10 zlotych pierscieni i nosic je na kazdym palcu, w domu uzywam pierscienie do wyczuwania numerow w totoloto

Gość gość
Działa!! Pomogl mi z brakiem erekcji,nalozylem go bezposrednio na zwiednietego ptaka i pomogl!

Gość gość
Ja zgubiłem sygnet Atlantów nie sąsiad posypały się lawinowo miałem wypadek i te inne głupie przypadki wierzę w jego moc