Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gośka xD

Jakaś odzywka do włosów...??

Polecane posty

Gość Gośka xD

po prostowaniu chemicznym... strasznie mi wypadają.... :((

Gość Gośka xD
help....

Polecam Wax albo do wlosow jasnych albo do ciemnych, zalezy jakie masz. Dziala swietnie na wszytskie zniszczone wlosy. U mnie sie swietnie sprawdza. Polecam. Do kupienia w aptece. Nakladaj na glowe, wetrzyj duzo w skore glowy - to wazne! A potem zaloz na glowe foliowy woreczek albo folie aluminiowa i podgrzej to wszystko suszrka. Ja robie wlasnie tak, na podgrzeny kompres zakladam potem welniana zimowa czapke i chodze z tym ok 30 mnut, czasem dluzej, zalezy ile mam czasu. Wlosy beda blyszczec! Powodzenia!

Gość Gośka xD
dzięki... chyba będe musiała sprubować...

Sprobuj, mi bardzo wlosy wypadaly i teraz jest lepiej. I dodatkowo lśnią jak szalone!:) Wyczytalam na innym topiku, ze prostowalas chemicznie wlosy...Tez sie nad tym zastanawiam...Na czym to polega i ile kosztuje??

Gość Gośka xD
ja akurat byłam modelką fryzjerska.... i zrobili mi to za darmo... normalnie kosztuje od 300 do 500 zł... no i wymaga cierpliwości... trwało to jakieś 4 godz...

Ja też jestem zainteresowana tym prostowaniem...tylko musze najpierw zapuscić....bardzo niszczy włosy?....jak długo utrzymuje się efekt? :)

Gość Gośka xD
ja prostowałąm koniec kwietnia.... mam juz małe odrosty.... które też trzeba robiz jak z farbowaniem... wiadomo,troche niszczy... ale nie ma tragedii... tylko,ze mi akurat potem strasznie wypadają... a i włosy najlepiej żeby były naturalne, nie farbowane i bez trwałej...

Gość Gośka xD
heheh... al epowiem ci,ze ja sie czuje o wiele lepiej w prostych włosach... i mówia tez,ze poważniej :))

Gość Gośka xD
no tak... proste włosy były zawsze moim marzeniem:)) a ze był casting na modela... to wyszło tak spontanicznie:)) wygrałam:)) i tak jestem modelem fryzjerskim :)) naprawde sie sobie teraz bardziej podobam :p a to chyba naajważniejsze :)) :p

Gość Gośka xD
no tak o twarzy też nie mozna zapominać :p :))

Gość Gośka xD
ja lubie peel off

Gość Gośka xD
a nie prubowałam jeszcze ...