Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DSA

NIE KUPUJCIE NIC U EKROPKA-COM NA ALLEGRO-TO OSZUSTKA

Polecane posty

Gość DSA

Pisze dlatego zeby przestrzec innych przed tym uzytkownikiem. Zacytuje wam list jaki napisalam do nich "Pisze do panstwa ostatni raz tego emaila.Dosyc! 3 razy wykonwyalam do panstwa telefon z prosba o zwrot 80zł.Dla przypomnienia, bo moze panstwo macie problemy z pamiecią , kupilam u was edukacyjny stolik dla dziecka,niby PROMOCJA ZA 99ZŁ . Fajna mi tam promocja, skasowaliscie mnie az 199zł,a mialo byc 120zł. Dzwonilam prosilam o zwrot,odebrala jakas niekompetentna pracownica ,obiecala mi zwrot gotowki.Niestety nie otrzymałam. Zadzwonilam drugi raz po tygodniu czasu, odebrala inna pani,ktora to rowniez mnie zapewniala o natychmiastowym zwrocie ,usprawiedliwiala swoja kolezanke ze niby to ona poszla na zwolnienie i nie miala mi kiedy wykonac przelewu.Oczywiscie probowala zalagodzic tez sytuacje ze Szanowna pani Dyrektorka sie zajmuje przelewami i zapewnila mnie ze na pewno do konca tego tygodnia mi przelew wykona. Prosilam o szybki przelew bo wyjezdzam na urlop i jakakolwiek gotowka jest teraaz mi potrzebna.No i jaki final, nie otrzymalam. Wlasnie teraz t rzymam sluchawke i probuje sie do was dodzwonic a przypomne ze jest godzina 15.30, a ponoc pracujecie do 16 do piątku?!" Miejcie sie na bacznosci z tą panią!!

Gość NNRRTT
a nie widziałaś 19 negatywów u tego sprzedawcy?

Gość DSA
paulka ja nie przelalam tylko oni wysylaja za probraniem tylko i moj maz nic nie widzial jaka byla cena zabawki i dal temu kurierowi tyle ile on chcial

Gość DSA
paulka a gdzie mam szukac dokladnie na allegro tego zrzeszenia super sprzedawców na allegro?

a my kupislimy u EKROPCKA bujaczek z fisher price, zakupy jednego dnia towar dostalismy nastepnego. wszystko odbylo sie mega sprawnie i w bardzo przyjaznej atmosferze wiec ja polecam. znajomi tez u tego sprzedawcy kupowali rozne rzeczy i tez bardzo zadowoleni. NNRRTT - ja osobiscie uwazam ze 19negow przy takiej ilosci sprzedanych przedmiotow to nie jest jakos tam kosmicnzie duzo. poza tym czesc negow jest od uzytkownikow poczatkujacych a z tymi to bywa ciezko

Gość DSA
aneczka ja tez wczesniej kupowalam u ekropki hustawke fisher price i bylo wszystko ok, a tu prosze tym razme..klops

Ja u ekropki kupowałam 3 przedmioty, w kilkumiesięcznych odstępach czasowych, były to w sumie same wartościowe rzeczy i wszystko było SUPER! kupiłam jednego dnia, drugiego przed południem kurier pukał już do drzwi :)

88 komentarzy i w kazdym brak kontaktu. Dziękuję autorko, na pewno nie będę robić zakupów dla mojego malucha u nich. Pozdrawiam

Gość patrz
kiedy były pisane posty, wtedy mogło byc dopiero 19 :)

Gość ale lepiej nie ryzykować

http://allegro.pl/show_user.php?search=ekropka-com 99,1% komentarzy to pozytywy. Ze świecą szukać drugiego takiego sprzedawcy. 100% pozytywów to mają sprzedawcy którzy sprzedali 100 przedmiotów. Przy 21500 transakcji nawet najuczciwszy sprzedawca może trafić matoła, osobę nie umiejącą czytać aukcji itp itd. I może się także pomylić w natłoku paczek i wysłać nie ten kolor łóżeczka. Itepe itede, wiecie co mam na myśli.

Gość faceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet
kontaktuj się z nimi wyłącznie mailowo, żeby mieć podkładkę w razie sprawy na policji

Gość jane austin
Jesli ktos nie oddaje kasy, to nie pomylka tylko oszustwo. Ja bym postraszyla zgloszeniem sprawy na policje.

Ja tam się nie upieram, kupiłam u nich 3 rzeczy i chętnie kupię kolejne, bo dla mnie wydają się super kompetentni i uczciwi, 2 razy dorzucili nawet gratis-niespodziankę... Pisali maile że przyjęli zamówienie, potem że paczka wysłana... Mojej ciotce, tak swoją drogą, to konkurencja wystawiła negatywa o treści w stylu "sprzedawca rozmyślił się ze sprzedaży przedmiotu - tragedia, nie polecam" - zupelnie zmyślonego :) No i ten komentarz do teraz tkwi w ich karcie. Tak szczerze mówiąc, to dla mnie ekropka to najlepszy sprzedawca na jakiego natknęłam się na allegro.pl. No ale może po prostu mialam farta :)

Gość piekneone
Chemical a jaki cel miałas w tym ze odkopałas temat sprzed prawie roku?? Marketingowy?? :D No bo PO CO ???

Gość piekneone
czy to ty jestes ekropką chemical?;-) na to wyglada:P

A wpisałam w wyszukiwarkę, o ile dobrze pamiętam, "stolik edukacyjny" czy coś w tym stylu i mi wypierdziało ten topik między innymi. A że ekropkę darzę sympatią, bo szczerze mowię - nigdy mnie nie zawiedli i mam po transakcjach z nimi same dobre wspomnienia, to musiałam wyrazić swoje zdanie :) Ja z ekropką to mam tyle wspólnego, że kupowałam od nich matę Rainforest, potem krzeselko Hauck Alpha, no i z 2 dni temu łóżeczko turystyczne :D

Gość DSA
No prosze moj topic sprzed roku uhahaha :)

Gość w życiu nie kupiłabym
nic od sprzedawcy, który ma AŻ 88 negatywów 88 to cholernie dużo bez względu na to ile ma pozytywów zawsze omijam takich sprzedawców

Gość ja tez omijam
Chemical a moze to ty jeste?

Pewnie że przy ilosci pozytywów to jest te 88 stosunkowo mało, ale mnie treść ich przekonuje do tego by jednak zakupów nie robić. Wszędzie brak kontaktu....