Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chica21

Jaki środek z beta karotenem polecacie??

Polecane posty

Za dwa tyg lecę na wakację nad jakieś ciepłe morze (prawdopodobnie Bułgaria) no i chciałabym nabrać ślicznej brązowej opalenizny, wiem, ze z beta karotenem szybciej się opalę i opalenizna sie dłużej utrzyma. Tylko teraz który jest najlepszy?? (w radiu słyszałam jakąś reklamę, ale zapomniałam jak się ten preparat nazywał:O ) Aha, dodam, ze biorę tabletki antykoncepcyjne novynette, czy branie beta karotenu wpłynie na ich skuteczność? Z góry dziękuje za odpowiedzi🌼

Gość marchewka ma dużo

Gość dziecinaaaaa
jesli palisz to zaden, syntetyki szkodza palaczom...i popieram: marchewka jest the best aa i suszone morele :)

Gość say good bay
zapytaj w aptece o beta karoten , najlepiej z wit E, babka ci jakis poleci albo da jaki ma. Kazdy bedzie dobry

Gość fgdfg
ja biore belissa sun kosztuje 12 zł za 30 tabletek

Gość z fortuny
karotka. taki soczek :P zdrowszy i smaczniejszy niz tabletki :)

polecam bellisa sun jedyny na rynku dostępny preparat z beta karotenem i skrzypem kup już teraz, bo najlepiej zacząć łykać przed wyjazdem już 2-3 tyg. wczesniej

Gość ........................xx
a palisz papierosy?

Gość kasieka
ja uzywałam bellisa sun jakis super efektów nie widziałam ale czy to mozliwe zeby po niej przytyc co prawda 2 kilo to nie duzo, ale jakos z tym kojarze....

Gość Punkt_Widzenia
Ja używałam belisse sun przez 3 miesiące przed wakacjami. Efekty były już po drugim opakowaniu, ładny koloryt i gładkośc skóry. A poza tym, bardzo szybko chwytało mnie słonko:) Po pierwszym opakowaniu na pewno efektów nie będzie a przytyć jakoś nie przytyłam.

Polecam BETA SUN BIO, już po kilku dniach widać delikatny efekt a czym dłużej tym ten koloryt skóry staje saię wyraźniejszy w dodatku ładna i szybka opalenizna w połączeniu z solarium ale nie polecam bo choruje poważnie po solarium.Dlatego używam beta sun bio 60tabletek za ok 12zł.Naprawdę dobry lepszy jak belissa sun którą miałam.

Gość MartaY5512
Uzywaliscie preparatu co sie nazywa Beta Karowit? Bo wyszukiwalam komentarzy na temat tego preparatu i nie wiem co myslec. Moze mozecie cos opowiedziec mi o tym produkcie? Oplaca sie go uzywac, testowaliscie jakies zamienniki? Na tej stronie jest troche informacji o Beta Karowit: http://www.listalekow.pl/beta-karowit/ - uwazacie, ze to sprawdzone informacje? Wolalabym sie nie i roztrwonic bezsensownie czesc swojej wyplaty, dlatego postanowilam Was zapytac. Dziekuje z gory za ewentualna pomoc.

Gość gość
żaden najlepiej wypić codziennie szklankę soku z marchwi, efekt przyciemnienia skóry już po 20 dniach sprawdzone wielokrotnie brałam kiedyś drogie tabletki z betakarotenem i efekt żaden a to świństwo było drogie

Gość gość
Mój ulubiony belissa su, zawira dużą dawkę karotenu. Biorę o zawsze 2 tyg przed opalaniem i podczas opalania. Na pewno chroni przed oparzeniami i nadaje ładny odcień opalenizny :)

Gość gość
Pamiętajcie dziewczyny, żaden środek z beta karotenem nie opala ! On po prostu pomaga uzyskać piękną opaleniznę, chroni przed poparzeniami, sprawia, że skóra nie opala się na czerwono, tylko stopniowo brązowieje. Ja osobiście używam i polecam tabletki które nazywają się po prostu Beta karoten, ale dostępne są tylko w aptekach Dr.Max.