Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość karus-1991

Czy stosuję dobrą dietę?

Polecane posty

Gość karus-1991

hej! Mam niecałe 16 lat. Ktos kiedys w owiedział mi, ze w takim wieku nie powinno sie odchudzać a ja muszę, ponieważ wydaje mi sie, że wyglądfa fatalnie. Mam 155 cm wzrost i ważę z jakieś 60 kg lub więcej. Znajomi mi mówią, że wcale nie jestem gruba, ale ja im nie wierzę. Moja dieta wyglądfa tak...codziennie biegam dwa razy i 4 razy jeżdzę na rowerze, 3 razy a dzień pije zieloa herbatę gdyż jest podobno bardzo zdrowa, prawie wogólre nie jadam mięsa...tylko ryby, które uwielbiam, chyba że jest gotowane to tak, jadam warzywa i owoce, pij codziennie 5 szklaenek wody niegazowaej, nie pijję kawy ani innych koloriowych hnapoi, typu Ganta, Sprite, Coca-Cola czy Pepsi. zamiast bułek i pieczywa jadam wafle ryzowe lub pieczywo pszenne wasa. Prawie wogóle nie jadam słodyczy...czasami jest tak że cały dzen jestem o głodzie i nic nie jem, ale musze sobie pocierpieć. Tylko nie wiem czy dobrze to wpłynie na mój organizm (bo czasami jestem słaba jak nie jem). A wy co o tym myslicie? Dobrze robię czy źle! Licze tyko na poważne komentarze...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować