Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mężatka40

Zauroczył mnie ...

Polecane posty

Gość mężatka40

...pewien mężczyzna , a jestem mężatka .Ciezko mi z tym , wydaje mi sie , że On zawładnął moim umysłem , nie moge myslec o nikim innym.

Gość mężatka40
On jest sam ,poznalismy sie w necie, ale spotkanie w realu juz nastapiło . Jestnaprawdę super facetem . Chyba zwariowałam

Gość mężatka40
Ma tyle lat , co ja . Ten sam rocznik . A z męzem ? Po 18 latach razem bywa róznie i nie ma juz tych emocji ,co dawniej . AOn wzbudza wemnie tyle emocji , nie wiem czemu takjest. Podoba mi się to fakt.

Gość sołtysia
To sie zakręc koło niego , a dobrze:-)0)

Gość zielonysierpień
A co chciałaś usłyszeć. RZuc męża???

hm, z drugiej strony zastanow sie dlaczego 40-letni (?) facet nadal jest sam? czy to nie dziwne? nie znasz go na tyle dobrze, by zaryzykowac prawda? a mąz, wiadomo jak to jest, nie ma juz tego uklucia w zolądku jak tylko sie zobaczycie z daleka, ale jest stabilnosc, bezpieczenstwo, przywiazanie, przyjazn i dojrzala milosc czy warto to wszystko stracic dla kilku chwil zapomnienia? wiesz, ja cie bron boze nie pouczam, sama jestem strasznie emocjonalna, najpierw robie, potem mysle i nie wiem jak mi sie w zyciu w tych sprawach potoczy ale ty masz chyba zbyt duzo do stracenia prawda? pozdrawiam cie serdecznie i wiedz ze nie potepiam, zwlaszcza jezeli on jest sam ale powiedz czy warto zyc potem z tymi wyrzutami sumienia majac swiadomosc ze tak bardzo skrzywdzilas męża? :( ech, sama nie wiem jak bym postapila, więc nie mi ci radzic chociaz gdybym zyla w szczesliwym malzenstwie, pewnie unikalabym spotkan z nim

Gość mezatka40
SweetDreams dziękuje Ci za to , co napisałas . Ale widzisz , najgorsze jestto ,że emocji nie da sie tak łatwo poskromić . Uczucia czasem są wbrew nam samym . On chciałby mnie zabrac do swojego domku na Mazurach , a ja wiem ,ze nie moge jechac i sciska mnie od tego w srodku . Ale co powiem mężowi ... taki wyjazd jest nierealny .

Gość zielonysierpień
Trzymaj sie męża, dobrze ci radze. Po roku taki facet ci sie znudzi , albo ty jemu i co wtedy?

mężowi zasze bys wymyslila jakąś bajeczke, a to gdzies do siostry ciotecznej, a to z kolezanką, a to z pracy ale zdajesz sobie zapewne sprawe ze jak tam pojedziesz to na samym przytuleniu sie nie skonczy, a potem wyrzuty sumienia beda nie do zniesienia :(

pewnie zatłukłabys męza za zdrade co nie? pomysl co bys czuła... porywom serca mogą sie dawać ponosic gówniary, a Ty masz swój rozum

pewnie zatłukłabys męza za zdrade co nie? pomysl co bys czuła... porywom serca mogą sie dawać ponosic gówniary

im szybciej o nim zapomnisz tym lepiej.....im dluzej zabrniesz tym gorzej......im wiecej czasu tym trudniej zapomniec......emocje bywaja super, ale zycie jest podle i nie warto.....powodzenia,zachowaj sobie te cudne emocje i uciekaj, dobrze ci radze

Gość mezatka40
Dziekuje za rady , wiem ,że sa słuszne , ale ...... no własnie , ale On znowu dzis sms-ował do mnie i tak trudno powiedziec "Nic z tego ,Kotku ". Tak trudno ....!!!!

Gość kłaudia_22
Jestem sporo młodsza od Ciebie ale jestem w związku z mezczyzna o 19 lat starszym od siebie..kocham go ale on czasmi nie m adla mnie czasu itd nie zajmuje sie mna tak jakbym chciała..Parę miesięcy temu poznałam fajnego faceta..było cudownie jak to na początku..mielismy "romans"..pisze o tym ponieważ to tylko chwilke bedzie miło a później taki facet zrezygnuje albo Ty..Ja po tym zdarzeniu wiem ze bardzo kocham swojego faceta, juz nie chce go krzywdzić i zdradzać..To przekonwało mnie ze nikt inny nie bedzie dla mnie taki dobry jak on ..teraz bardziej go doceniam..ale to trzeba przezyc i doswiadczyć na sobie..Musisz sama zdecydować

Gość Snikersik
Ja na woim miejscu gdybym kochana byla nie odeszlabym od meza naprawde:)

Gość Georgie
Hmmm.... ja wlasnie przez to przechodze, niby uniesienia nieziemskie, czlowiek zyje jak w innym swiecie, ale mam swiadomosc ze to tylko na chwile i trzeba sie bedzie zmierzyc z rzeczywistoscia. Niby jest co wspominac, ale drugi raz bym chyba sie nie zdecydowala. Lepiej ukrocic to jak najszybciej.

A czym CIę tak zauroczył ten facet , mężatko?? Bo piszesz ogolnikowo ..