Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wal smialo

jak postepowac z facetami pomocy!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość wal smialo

poznajesz faceta na czacie, wydaje sie byc sympatyczny, przechodzicie na gg, on zawsze 1 zaczyna rozmowe- czy mozna pierwszej zaczac rozmowe? jestem juz 2, 5 roku samotna po bardzo bolesnym porzuceniu... nie potrafie juz postepowac z facetami bo boje sie najmniejszej porazki:( faceci przestaja sie chyab ze mna kontaktowac bo czuje z eich olewam czyli nic nie robie tylko czekam na ich ruch zawsze, ze wszystkim:(

Gość no dobra ale.....
no chyba trzeb isc w końcu do przzodu i nie rozpamietywac przeszłości bow taki sposób nigdy nikogo nie znajdziesz nie mowi zeby sie rzuca pierwszemu lepszemu na szyje a dawać syygąly temu który ci sie podoba kazdy ma jakies przezycia jakąs przeszlośc mniej luba bardziej bolesna ale to od nas zalezy jaka bedzie przeszłośc to takie proste ale zdaje soebie sprawe ze cholernie trudne trzymam kciuki

Gość Zraniona****
Może nie olewaj facetów tak dosłownie bo ich to zraża i boją sie coś zacząc... Ale pozwalaj im na zaczecie rozmowy, nie odpychaj ich, uśmiehcj sie, postraj sie poradzić ze swoiją przeszłością i wtedy dasz sobie rade. Poradzisz sobie, trzymaj się....

Gość wal smialo
widzicie niby moje pytania sa dla was dziwne ale ja naprawde juz nie potrafie postepowac z facetami.. nie wiem na ile moge sie otworzyc, nie wiem na ile moge byc soba niestety poprzedni zwiazek nauczyl mnie tego, ze nie mozna ufac nikomu i miec serce z kamienia

Gość ło matko przecież
nie wchodzisz mu w gacie od razu, tylko zagadujesz skoro Wam sie dobrze rozmawia......dlaczego on ma wiecznie to robić,,,nie można od tak sobie miło z kimś pogadać, wyluzuj

Gość wal smialo
boje sie :(

Gość ło matko przecież
prowokacja jak nic:P