Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona kropeczka

Moj chlopak to dupek !!!

Polecane posty

Gość zagubiona kropeczka

bylismy do wczoraj ze soba prawie 1,5 roku, wielka milosc itd.nagle dowiedzialam sie, ze mnie zdradzal, zapytany przyznal sie, ale powiedzial o 1 zdanie za duzo i dlatego miedzy nami KONIEC, powiedzial tak 'tamta tylko kocham a za toba szaleje' malo nie zemdlalam jak to uslyszalam :( skonczylam z nim, nie chce go znac, teraz skomli jak pies i blaga o wybaczenie 😭 niech sobie idzie do tej drugiej, zlamal mi serce, ale nie chce go,nie jest mnie wart buuuuuuuu

Gość i tak trzymaj
jutro będzie lepiej 🖐️

Noi bardzo dobrze,zrobilas. :) Zdradzil cie raz,wybaczylabys to czulby ze ma na to pozwolenie bo i tak mu wybaczysz.Badz twarda,nieugięta.Az tak dlugo niebyliscie,więc przejdzie Ci. :)

Gość i baaaardzo dobrze zrobilas
ja bym tez na Twoim miejscu go kopneła w d***. 3maj się cieplutko i o nic się nie martw, z dnia na dzien bedzie lepiej :) Pozdrawiam

madra decyzja choc wiem ze nie latwo sie takie podejmuje ...usprawiedliwienie dość osobliwe, masz racje DUPEK

No kropeczkoo :) nie ma to jak zdecydowanie, trzymaj na swoim. a nie ebdziesz zalowala decyzji. On przesadzil - tak jak mowisz, ze faktycznie mogl sobie darowac to zdanie. no coz za bledy sie placi. To tobie ma byc lepiej wiec niech da ci swiety spokoj:)

Gość zagubiona kropeczka
boli strasznie 😭 rycze i rycze, jak on mogl mi cos takiego zrobic i powiedziec? jak smial? swinia jedna :( teraz niby zaluje,ale ja mu nie wierze, ktos kto kocha,tak sie nie zachowuje :(

masz racje... ja bym zrobiła to samo. Nigdy bym już nie zaufała komuż kto mnie zdradził... to nie ma sensu... I nie wylewaj łez bo nie warto... Jeszcze będziesz szczęśliwa z kimś kto naprawdę Cię doceni

Gość zagubiona kropeczka
dziekuje dziewczyny za pocieszenie, musialam chociaz tutaj napisac, bo mnie rozsadza :( nie nawidze go teraz ze wszystkich sil! caly czas teraz posyla mi smsy, ze mnie kocha, ze gdyby wiedzial, ze mnie straci,nie zaczynalby z nia - to juz skandal! ze zaluje, zebym wybaczyla,bo to sie wiecej nie powtorzy - acha, akurat :( tylko KTO mu teraz w to uwierzy??? a tak go kochalam.....😭

Gość szprota999
i bardzo dobrze postapilas, w tej sytuacji nie ma co isc na kompromisy. to po prostu niedojrzaly dupek. nawet nie mysl o tym zeby mu wybaczyc, tak na prawde nie kocha zadnej z was, bo pewnie jeszcze nie wie co to milosc

Gość i tak trzymaj
dobry koleś - a co myślał, że będzie dwie panienki obracał? że ty zgodzisz się na układ 2+1? on jeden i wy dwie? a potem może 3 i więcej? hehe cwaniaczek.. dobrze zrobiłaś. tylko nie daj się udobruchać teraz. i telefon wyłącz!

Gość zagubiona kropeczka
na pewno mu nie wybacze :( chocby nie wiem co mowil, robil itd.za slowami musza isc jeszcze czyny a u niego nie bylo tego widac, skoro zdradzal :( zasypuje mnie smsami, bo jego telefonow nie podnosze i nie podniose juz nigdy, niech dzwoni do tej drugiej 😠 pisze mi, ze to byla pomylka,ze nie chce mnie stracic - juz to sie stalo w chwili kiedy poszedl do drugiej, nie chce go znac, bedzie ciezko zapomniec, ale jakos sobie poradze :( dobranoc, podtrzymalyscie mnie na duchu, dziekuje, ide dalej ryczec,bo boli jak cholera 😭

I tak trzymaj,nie dawal mu zadnej szansy,jesli by nawet klękal na kolanach i się płaszczył.Jestes i tak silna,ze chcesz odejsc od niego/juz to zreszta zrobilas.A inne,ktore zbyt mocno kochają i sa naiwne wybaczylby i uwierzyly na ich czule bzdurne slowka. Dajesz bardzo dobry przyklad innym panienkom,aby nie tkwic w takich zwiazkach,tylko zakanczac,bo po co się potem męczyć??

Gość blekitna laguna
co za idiota 😠

Hej, Autorko 🖐️ Trzymaj się w tym trudnym czasie. Choć uważam, że bardzo Cię zranił, to jednak lepiej będzie - dla Ciebie - jeśli mu wybaczysz, bo gorycz w sercu nie jest dobra dla jej właścicielki. Nie oznacza to oczywiście, że masz mu pozwolić wrócić. Powodzenia w życiu! +