Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Delicious_

SONDA- Najlepsza farba do wlosow to ...

Polecane posty

... No wlasnie:) Pytanie kieruje do wszytskich Pań ktore farbuja wlosy. Miesiac temu pofarbowalam wlosy farba Joanna Naturia- za namowa kolezanki, ale niestety kolor zmyl sie po kilku myciach :O Teraz zamierzam przy okazji farbowania odrostow wyprobowac innej farby ... moze Garnier?? Wpisujcie swoich faworytow w dziedzinie farb do wlosow :D

Gość Palette ...
... odpada :P Garnier .. hmm nie jest taki zly :)

Gość No własnie
Odpada,no chyba że SĄDA LAMBDA,POLECAM,poprawia spalanie

Gość Cotangens
tez chetnie sie dowiem ;) upupupup

Gość przecież juz wiesz
Odpada,no chyba że SĄDA LAMBDA,POLECAM,poprawia spalanie

Gość wella decore

Gość Cotangens
sorry ale nie bardzo rozumiem twoj wpis :O A co sadzicie o farbach Loreal?? Podtrzymuje pytanie Autorki na temat farb Garniera :)

Gość przecież juz wiesz
Odpada,no chyba że SĄDA LAMBDA,POLECAM,poprawia spalanie,szkoda że nie rozumiesz:(widocznie jestes mało elokwentna

No wiesz skoro nie umiesz inaczej przekazac nam informacji i piszesz 3x to samo to wybacz:O \"sada\" -> co to takiego?? i jakie spalanie ?? ehh i kto tu jest malo elokwentny

Gość przecież juz wiesz
Odpada,no chyba że SĄDA LAMBDA,POLECAM,poprawia spalanie,no pisze to samo bo podkreslam tyle razy i co brak elokwencji ogranicza zrozumienie:P

Ja zawsze farbowałam farbami naturia a joanny ale kolor szybko sc\\hodził, dzis farbłam \"intensywna czern\" z garniera :) i jest sliczny... włoski lsnice , szybko sie rozczesują i to bez zadnej odzywki:) ciekawe za ile zejdzie....

Do moich włosów PALETTE I KADUS ;) ;) [te drugie tylko w salonie fryzjerskim]

przecież juz wiesz ---> SONDA chyba a nie SĄDA :O :O :O jak juz tak sie powtarzasz to przynajmniej bez błędów :O

Wiesz co skoro nie potrafisz pomoc to nie ma powodu zebys pisala;) Widzisz moze w twoim rozumieniu to co napisalas jest jasne, jednak dla mnie \"sąda\" jes wyrazem nie znanym:O podobnie jak caly twoj niezrozumialy wpis ... moze ktos mi wytlumaczy co to oznacza skoro szanowna autorka nie chce?

No wlasnie ... farby Joanny maja to do tego ze na poczatku kolor jest sliczny, blyszczacy itp. ale niestety schodzi;) Martinella, czy moglabys za jakis czas zajrzec na ten topik i powiedziec jak rezultaty? Bylabym bardzo wdzieczna :)

palet to najgorsza wg mnie farba... nie dosc ze daje kolor inny od tego na opakowaniu to na dodatek nienawidze tego zapachu po farbowaniu :) a farbowałam juz wieoma farbami z paleta , joanna daje piekny kolor ale szybko się zmywa:O

Gość przecież juz wiesz
Odpada,no chyba że SĄDA LAMBDA,POLECAM,poprawia spalanie,sąda niestety Juz Ty nie ucz ,bo robisz to zle:)

Kochana nie ucz matki dzieci robic:P zajrzyj do slownika i sprawdz, akurat jezyk polski mam w malym palcu wiec nie pouczaj :D Sonda, to inaczej, ankieta, sprawdzanie infarmacji ... A sąda .... hmmm

Martinella no popatrz a dla moich włosów właśnie najlepsze sa Pallety :D :D wszystkie inne łacznie z Garnierami albo mi srednio łapią albo schodza po kilku myciach :D ale moze dlatego, ze mam baaaaaaaaardzo grube włosy i ciężko sie przez nie przeżreć ;) a ze Palety silne to dają radę i o dziwo nie niszczą mi włosów ;) dlatego farby trzeba osobiście próbować bo co włosy to inne efekty ;)

Gość przecież juz wiesz
No widzisz nie wiesz????ha ładnie masz opanowany jezyk polski nie ma co:)chwlipieta a nawet nie wie co to znaczy sąda???

Aj tez mam bardzo geste i grube wlosy ... niestety z calym szacunkiem do Ciebie ;) slyszalam mnostwo zlych opinii o Pallette, a chcialam kupic bo byla ladna reklama :D Ale to prawda, kazde wlosy przyjmuja inaczej farbe, ja sie skusze na Garniera :D

Gość przecież juz wiesz
Jak narazie to ty niby pouczasz,ale żle to robisz do szkoły marsz:)

W takim razie zajrzyj do slownika i zobacz ze nie ma tam wyrazu \"sąda\" ... az zal mi czytac twoich wypowiedzi, wybacz :O

No to w takim razie mnie oswiec, skoro jestem taka tepa i nie uwazalam na lekcji i nie znam polskim slow ...

Delicious_ ---> z całym szacunkiem również do Ciebie ja nie narzucam i nie twierdzę, że każda która ma grube włosy będzie z Palety zadowolona :D ja od 7 lat farbuje tylko nimi (ostatnio Kadusem bo mam balejaż) i nigdy nie byłam niezadowolona ;) natomiast niezadowolona byłam z garnierów, Lond, Lorealów i tych wszystkich nowości ;) także ja jestem chyba na Palete skazana :D :D :D a o dziwo włosy mam sporo za łopatki, grube, lśniące i zdrowe także chemia chemią ale na mnie widocznie nie działa źle ;)

Gość przecież juz wiesz
Ha bo trzeba szukac w słowniku technicznym,nieuku:)nie wpadłas na to co mądralo:)Mi Ciebie zal:(

teorie-> no to tylko pozazdroscic :P Ja nie znam sie niestety na farbach, bo ta zeszlomiesieczna Joanna byla moja pierwsza :P Zawsze wydawalo mi sie ze Pallette robi najlepsze farby, ale nie mialam okazji przekonac sie na wlasnej skorze, pewnie ja tez bede szukac najlepszej farby dla siebie i wydam mnostwo pieniedzy :D