Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Delicious_

SONDA- Najlepsza farba do wlosow to ...

Polecane posty

Ohh no to w takim razie skoro jestem takim niekiem to barzo mi przykro:O Ale ty zamiast sie wysmiewac powiedzialabys co to takiego ta \"sąda\", bo jak narazie tylko klapiesz jezorem o tym jakim jestem nieukiem (co jest kompletna bzdura :P) a sama nic nie wnioslas ... Dziekuje reszcie dziewczyn za pomoc, :)

Gość halo halo9999
"przecież już wiesz" lepiej idz do piaskownicy niuniu bo tu temat dla poważnych kobitek:) fajny temat ja też mam zamiar znowu pomalować włosy i chętnie was posłucham malowałm ostatnio palette i nie polecam kolor wyszedł inny niz na opakowaniu:(

Delicious_ ---> ano to jak nie farbowałaś to co gadasz ? :P :P najpierw wypróbuj wszystkich ;) ;) p.s nie ma czego zazdrościć bo wolalabym mieć naturalny kolor :P :P :P ale mam taki mysi do dupy że musze farbować :D

Gość halo halo9999
witam witam miał być ładniutki miodowy blond wyszedł taki jakiś mysi kolorek beee:(

Włosów sie nie maluje tylko farbuje :P :P :P :P :D malować to można obraz na przykład :P

Hehe kieruje sie zdaniem innych :P Ja mam naturalne brazowe jasne i pofarbowalam na \"dziki kasztan\" na poczatku wyszly czerwone, teraz sa bardziej stonowane, ale troszke bordo przebija :D

Gość przecież juz wiesz
dostało Ci sie od nieuków bo mnie poprawiałas:)co tez jest kompletna bzdura:)w tecznice ma szerokie zastosowanie :)i jest powszechnie znana,:)

Gość halo halo9999
oj przepraszam "panią polonistkę":)

halo halo9999 ---> nie jestem polonistką :P :P :D a malowanie włosów brzmi co najmniej śmiesznie :P :D

KOchana jak tu nie poprawiac skoro ktos zamiast \"sonda\" pisze \"sąda\" i jest swiecie przekonany ze ma racje. I nie uwierze ze od poczatku chodzilo Ci o cos innego. W takim razie skoro ma tak szerokie znaczenie to podaj mi przynajmniej 3 znaczenia, lubie sie doksztalcac ... czekam

Gość halo halo9999
hmmm dla mnie to nic śmiesznego przecież w mowie potocznej jest taki zwrot jak " malowac włosy"

Gość halo halo9999
sąda to rozumiem ,że śmieszne bo błąd ewidentny:)

jest też taki zwrot jak PERFUM zamiast PERFUMY ale to, ze jest to nie znaczy , że zawsze jest poprawny ;) zresztą pisz jak chcesz :D :D :D

Gość halo halo9999
dziekuję za pouczenie bo tak się składa,że ja skończyłam filologię polską :) i wydaje mi się, że troszkę się zagalopowałaś z tym poprawianiem, ale dziękuję za lekcję:)

Gość halo halo9999
ale topik raczej nie jest o błędach językowych tylko o farbach do włosów:)

Oj kobietki, nie ma sie co wyklocac :P Lepiej czekajmy na wyjasnienie slowa \"sąda\" i dalsze wskazowki w sprawie farb do wlosow :D

halo halo ---> słowa PERFUM nie ma w słowniku języka polskiego wiec nie wiem o co Ci chodzi :P co do tego malowania włosów to może i w niektórych regionach tak sie mówi ja się z tym nigdy nie spotkałam wiec dlatego mnie to zdziwiło i wiesz to, że jesteś po polonistyce nie znaczy, ze jesteś nieomylna :P 🖐️ zresztą już napisałam, pisz jak chcesz :P

Gość halo halo9999
wiem, że też popełniam blędy mimo studiów ja nie komentowałam słowa " perfuma" tylko odnosiłam się do potocyzmu malować włosy:)

Gość karinek7890
no taka zeby nei niszczyla wlosow najlepsza, ja potrzebuje na czarno a to chyba najbarzdiej niszczy bio kolor niezniszczalny!!!!!!!!!!

Gość lulajla
czarny tez mozesz odbarwic;)))))))))do not worry!!!!ktorakolwiek czarna wezmiesz bedzie dobrze;))))))))))

Gość karinek7890
a jak z henna co myslicie, bo mnie laski na innym forum przekonuja do henny???

Gość lulajla
gdzie i ze niby co zewarto czy nie???

Loreal to podobno jedne z lepszych farb. Ja wczoraj farbowałam włosy farną z Garniera i jestem zadowolona. :) Mogę polecić.

Gość lulajla
kojarze ta firme venita noo hcyba ok

Gość lulajla
no i chcesz karienk naturalnie to to jest naturalna tak z tego forum wynika

Gość ingllot
joanna faktycznie zmywa się błyskawicznie garnier bez rewelacji dla mnie tylko wella

Gość Eluu889999
Ja używałam Garnieraale jakieś takie za mocne mi się wydaja!!!!jak zrobiłam siena czarno to było czarno,że az za czarno!!!!Próbowałam tych farb Venita-na pocza tku mojej kariery farbowania i naprawdę są dobre tylko trzeba rzeczywiście je kupowac częściej bo się zmywają,al ebiorąc pod uwagę,że są jak odżywka to warto, a są tanie,i ma się to poczucie,że jednak naturalne są!!!

Gość ikkazek
najlepsza Palette:)przyzwyczailam sie juz!!!:)))