Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

To wiem na bank.

Czy możliwy jest związek 16-latka z 30-latką?

Polecane posty

Gość Langwedocja
Ja znam małżeństwo z taką różnicą wieku, ale to dorośli ludzie. Kiedy brali ślub ona miała 42, a on 28 lat. Są małżeństwem od 14 lat, mają 13 letnią córę, pewnie, że zdarzają im się różne kryzysy - jak w każdym wieloletnim związku, ale to dobre małżeństwo. On zawsze wyglądał poważnie, a ona jest zadbana i na pewno nie wygląda na jego matkę :D

Gość Langwedocja
A tak na marginesie, 16-latek nie może posiadać własnego mieszkania, pieczę nad nim sprawuje opiekun prawny lub rodzic. Więc zameldowanie itd raczej nie chodzą w grę :P

nie każda 30 letnia to taka dojrzała kobitka, moje siostra jest w tym wieku i znam jej kolezanki, te ktore wczesnie wyszly za maz i mają dzieci to już takie baby się zrobily jak, ale te ktore sa same sa super zadbane , i wlasnie co śmieszne one dużo wychodzą bo nie mają facetów i zarywają do nich własnie nastolatkowie. a dlaczego?? dlatego ze teraz nastoletnie dziewczyny wygladaja dużo poważniej i można pomylić ;)

Gość przecież
ona może odpowiadać za deprawację nieletniego!

SŁUCHAJCIE, mam najświeższe wiadomości, wtedy to ja się dokładnie wszystkiego nie dowiedziałam- w niedzielę byłam u niej (i jeszcze męża) i odkryłam, że kumpela okłamała mnie bo jej głupio było- on kończy gimnazjum w tym roku i idzie do zawodówki, ma jakiegoś mechanika, u którego będzie miał praktyki i czuje się już jakby był , a mieszkanie jest jego mamy, ale jest zameldowany i ona powiedziała, że matka chce ją zameldować, powiedziała jej, że zawsze chciała mieć starszą synową bo z kolei ona była zazdrosna o swojego męża jak laski 16 letnie przychodziły- a jej w kuchni powiedziała, że ją polubiła i czeka na rozwód jej, który powinna już dostać, jest po 1 sprawie, i ta moje kupela ponoć jak przyszła pierwszy raz do tej przyszłej teściowej to ona w ogóle się nie kapła, że ona jest tyle lat starsza, myślała, że o rok

to znaczy też mi się wierzyć nie chce, żeby ona tak myślała, może moja kumpela przesadziła, albo już sama nie wiem, ja bym powiediała, że wygląda na jakieś5-6 lat starszą, ale to już góra naprawdę

Dobry dzionek @ll:D Ech musze przyznac,ze temat zainteresowal mnie i az do konca z jednym oddechem przeczytalam:D Nie ktorzy wypowiadali sie,iz to moze byc ( jest ) proVokcja a mnie sie wydaje,ze niestety ale nie:O Co do roznicy wieku to powinni poczekac az przynajmniej skonczy szkole i bedzie juz mial te 18 lat :) I wątpie aby ona wygladala na 17latke....co innego na np.25 ... PS.Watpie aby ich zwiazek udal sie no ale.....czas pokaze:)

Gość szowinistyczna świnia
na starej piczy se młodzian poćwiczy :D :D :D

Gość upaupaupa
przeasada!!!! nie mam nic do różnic wiekowych ale w tym konkretnym przypadku to pedofilia niestety! mam 7 letniego syna i jak by mi wywinął taki numer padła bym a jestem tolerancyjna kobieta przed 30 stka

Gość po moim trupie
Chyba ze mieszkaja w Anglii tutaj 16 lat to osoba dorosla , tak jak w polsce 18 lat ale jestem mama 16 latka i to przystojnego mam 36 lat i po moim trupie baba w prawie moim wieku by sie zwiazala z moim synem

z drugiej strony nie róbmy takich niewinnych dzieciaczków z 16 latków, chyba że większość rodziców na prawde nie znam swoich dzieci, 16 latki teraz są na poziomie jeżeli chodzi o seksualność z 20 latkami. i nikt mi nie powie, że jest inaczej, mam znajome które w tym wieku przeszły wiele więcej niż jak to kiedyś się miało 16 lat, teraz wszystko toczy się inaczej, sex jest szybciej , dzieci też , to już inne pokolenie..