Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toscana

Floragyn, Laktovaginal, itp - ich działanie? Pomóżcie!

Polecane posty

Gość toscana

Wziełam dwie globulki Floragyn, jestem tydzień po okresie, a pojawiły mi się wczoraj i dziś na wkładce plamy ciemnej, gestej krwi, wręcz brunatnej...przestraszyłam się. Czy to może być skutek tych gllobulek, "oczyszczanie, wyplukiwanie" pochwy? czy to raczej niemozliwe? Tym bardziej, że współżyję, biorę tabletki, regularnie, ale zawsze jest jakiś niepokój, tym bardziej, że ostatnio czuję się słabo i mdło, niedobrze mi... Szansa, że to może ciąża?

ja tylko nie wiem czy podczas takiego leczenia powinno sie wspolzyc..najlepiej zrob test, ale mozliwe, ze to od gobulek. jak sa jakies nieprawidlowosci to najlepiej test, albo do lekarza. tak zeby sie nie martwic.

Gość toscana
przez te dwa dni nie wspolzylam. kuracja trwa 6 dni, nie mam nic, raczej profilaktycznie biorę, okres dostalam normalnie 25go i teraz te plamki....

wiec pewnie maja cos wspolnego z kuracja, jednak zrobic test nie zaszkodzi, tylko nie wiem czy juz wyjdzie...nie martw sie na zapas.

Gość toscana
może ktoś się wypowie?

Gość toscana
nikt nie stosuje???

Gość a moze to od okresu
pozostałości okresu.. kiedy Ci sie skonczyl 2 dni temu? bralam floragyn ale przy nim upławy mogą być białe lub zółte bo ma wit C i bakterie kwasu mlekowego.