Leanne 0 Napisano Sierpień 4, 2007 Moja mama ma pojutrze urodziny,a ja kompletnie nie mam pomyslu,co jej kupic.Moze wy mi cos doradzicie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kikiiii Napisano Sierpień 4, 2007 srebrna szkatulkana bizuterie/ kolczyki z perlami/ perfumy/ jedwabna apaszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i co z tym Napisano Sierpień 4, 2007 coś z biżuterii np. wisiorek, lub książka albo wspólne wyjście na zakupy i wtedy Mama coś wybierze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i co z tym Napisano Sierpień 4, 2007 A, no i wszystkiego najlepszego dla Mamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leanne 0 Napisano Sierpień 4, 2007 Dzięki za pomoc.Przed chwilą właśnie wróciłam z zakupow,kupilam mamie ksiazke i breloczek do komorki. W imieniu mamy dziekuje rowniez za zyczenia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bl 0 Napisano Sierpień 6, 2007 ja kiedys swoją mamę zaprowadziła do salonu kosmetycznego na maniciure i pedicure mamusia się bardzo ucieszyła :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach