Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta co pyta

czy przewlekly stres moze odbic się na zdrowiu ?

Polecane posty

Gość jagnaaaaaa1
Stresujące sytuacj***ardzo źle na nas wpływają. Pod nr 22 254 54 54 można się umówić do Psychomedic na terapię online. Warto skorzystać z takiego rozwiązania, ponieważ jest naprawdę skuteczne i praktyczne. Można w ten sposób pozbyć się problemu.

Gość gość
Niestety u mnie nadmiar stresu spowodował wrzody dwunastnicy. Na szczęście udało mi się je skutecznie wyleczyć, a teraz w stresujących sytuacjach biorę extraspazminę ziołową, żeby tak bardzo się nie denerwować i nie przeżywać

Gość BeataaW

Oczywiście, że może negatywnie wpłynąć na zdrowie. Prowadzi też do depresji. Tutaj kavasklep.com/kava_kava warto sobie zerknąć i poczytać jak działa kava kava . Właśnie dzięki niej można się odstresować i ukoić nerwy. Zapobiega też depresji, a to jest bardzo ważne. Nie uzależnia i jest legalna w Polsce. 

Gość Agata5555

Kawa to bardziej kojarzy mi się z czymś pobudzającym ;) Na uspokojenie to melisa raczej ;) Jeśli nie herbata to ekstrakt w tabletkach może https://www.doz.pl/apteka/p128243-ZIELNIK_DOZ_Melisa_tabletki_powlekane_30_szt.

Gość Just655

Ja przez długotrwały stres spowodowany utratą pracy i trudnościami finansowymi nabawiłam się nadciśnienia. Lekarz rodzinny zapisał mi tabletki Enarenal na obniżenie ciśnienia po których ciągle mnie męczył suchy kaszel, nie mogłam zasnąć a jak już mi się to udało to sen był niespokojny. Nabawiłam się alergii m.innymi przez te tabletki mając 45 lat.

Mogę prosić cię o kontakt na adres just2022@wp.pl? Bardzo proszę