Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieumiejaca

Nie umiem...-

Polecane posty

Gość nieumiejaca

sobie pomalowac oka:( Ide na weselicho kolezanki i chce sobie ladnie sama pomalowac oczy. Mam duze brazowe oczy i kompletnie nie wiem jak je pomalowac. chcialabym w kolorach braz-zloty (bo takie pasuja mi pod kreacje) Jak pomalowac te oczy, poradzcie prosze. Znacie moze jakies stronki z kursami makijazu poparte zdjeciami?

Gość nikt mi nie pomoze

Gość idz do
kosmetyczki i ona ci pomaluje

Dokladnie, idz do kosmetyczki albo wizazystki... Jezeli nie masz kasy, napewno znajdziesz znajomo ktora jest kosmetyczka albo umie malowac..

Gość nieumiejaca
mam kase na wizazystke, ale w tym rzecz, ze wrecz niecierpie jak ktos mnie maluje. Bylam u wizazystki raz, podobno jednej z najlepszych w miescie i zrobila mi taka tapete, ze myslalam, ze krew mnie zaleje ze zlosc. Poza tym chcialabym naprawde sama nauczyc sie malowac. Zadna z was mi nie pomoze??

Jesli sie sama nie nauczysz to nikt cie nie nauczy zeden kurs ani wizazysta;p a najlepsza metoda jest praktyka....maluj sie kilka razy dziennie i zobaczysz ze po jakims czasie zacznie ci wreszcie wychodzic :)

Gość nieumiejaca
Wiem o tym doskonale, ale sa rozne techniki malowania w zaleznosci od tego jakie kto ma oczy i wlasnie o tym chcialabym sie dowiedziec, a nie moge nigdzie znalezc informacji o tym. Plus chcialabym jakos inaczej pomalowac oczy na wesele, a nie zwyczajnie... sorry, ale widze, ze pare dziewczyn mialo racje piszac, ze coraz trudniej znalezc pomoc na zadane pytanie czy problem na tym forum, a najlatwiej o komentarze i wymadrzanie sie. Dzieki za wasza pomoc.....................................................