Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ISLANDIA-KASIEK

KTO POZNAL SWOJA MILOC NA CZACIE

Polecane posty

WITAM WSZYSTKICH JA POZNALAM SWOJEGO KOCHANEGO CHLOPAKA RACZEJ MEZA CHODZ NIE JEST MOIM MEZEM ALE JA GO TAK BARDZO KOCHAM I UWAZAM ZE JEST MLOIM MEZEM POZNALAM GO NA CZACIE JESTESMY ZE SOBA 4 LATA I BARDZO SIE KOCHAMY CI KTORZY MOWIA ZE MILAS Z CZATA JEST NIE MOZLIWA TO SIE Z NIM NIE ZGADZAM

Gość Moja siostra poznała tak
swojego obecnego męża. Oczywiście zanim została jego żoną, zdradziła swojego pierwszego męża, a potem się rozwiodła

Gość odważna jesteś
nazwałbym to jedynie instytucją walenniczą, a nie miłością. miłość rozwija się długo i nie polega na szybkim wskakiwaniu do łóżka z przygodnym facetem z czatu :P

Gość nie wiem są małżeńtwem od 6
miesięcy. ale poprzedni mąż i dzieci szczęśliwe nie są, że żona/ mama wyrwała faceta na czacie

ja swojego chlopaka tez poznalam na czacie. Jestesmy ze soba rok i trzy miesiace i bardzo sie kochamy :)

ja tez poznałam swojego ukochanego na necie :) jeszcze troszke i wyjdę za niego za mąż :)

Gość sfsadf
TENSKNACA słuchaj, a wiesz że pisze się TĘSKNIĄCA ? Żeby mieć takie byki w NICKU to trzeba byc naprawde debilką.

Ludzie czy wy jak nie macie nic mądrego i sensownego do powiedzenia to czepiacie się ortografii ? Czy jesteś pewna , że ów dziewcze nie uczyniło tego celowo ?

Gość sfsadf
owszem, uważam że NIE zrobiła tego celowo, patrząc na błędy z jej wypowiedzi NIE MOZLIWA LUZKU KTO WIEZY itd.... Ale żeby mieć orty w nicku..... Głupota aż śmierdzi.

Dlaczego ja obrażasz ? Czy tym chcesz pokazać swoją wyższość ? Nie znasz dziewczyny , może jest młoda , może ma problemy , nie wiesz a za pewne to wynik pośpiechu podczas pisania . Pomyśl , że z drugiej strony siedzi żywy człowiek i moze jest mu przykro czytają twoje słowa . ps. Krytyka powinna być konstruktywna a twoja taka nie jest - warto sie zastanowić co sie pisze nie tylko jak ;) pozdrawiam

Gość sfsadf
tak, tak, dalej tłumacz głupotę. I jeszcze usprawiedliwiaj ją jakąś dysleksją, dysgrafią albo innym dysmózgowiem. Pospiech pisania? Pisząc ciągle nick? Nie rozśmieszaj mnie. Właśnie przez takie pobłażliwe podejście do ortografii jak Twoje - jakieś 70 % internautów ma w dupie język polski i kaleczy oczy innych. Pozdrawiam. :)

Przykro sie czyta to co piszesz . Moim zdaniem mniejsza szkodliwość jest ludzi , którzy popełniają błędy ortograficzne niz tych co obrażają innych ,czynią w ten sposób znacznie wiecej zła . Dyzmuzgiem nie jestem lecz zaświadczenie o dysgrafii i owszem posiadam Obrażasz ludzi przykre i przerażające . Moze warto odpocząć od internetu ? Poniżasz ludzi , obrażasz i nie masz nic sensownego do powiedzenia . Po za ty poczytaj ilu wybitnych ludzi chorowało na te schorzenia ;) ps. Nawet nie masz odwagi pojawić się pod własnym nikiem:O żegnam

sfsadf _ jestes nie zdrowa umyslowo chyba wiez co dobrze ci napisali .... a ja mam nic tensknaca poniewaz jak sie logowalam o byl zajety TĘSKNIĄCA i mam taki jaki dalam a pozatym to tylko moja sprawa jaki mam nick a jestem na kafeteri od nie dawna nie nie wiem jak sie zmienia pozdrawiam a debilka nie obrazajac cie mozesz byc sama hehehe

Gość Nataaaaaalia
ja poznalam, poltora roku razem, jestem szczesliwa :)

Gość kiki2504
ja poznalam swoja obecna milosc ponad rok temu wlasnie na czacie. dzwonilismy do siebie i pisalismy jakies 3 miesiace zanim sie poznalismy. nigdy nie zapomne naszego pierwszego spotkania... Teraz mieszkamy razem, mamy kochanego pieska, pracujemy i jestesmy bardzo szczesliwi. Wiec dziewczyny wszystko jest mozliwe. Ja kiedys tez nabijalam sie z tych co siedzieli na czacie a ja tam poznalam swoje Szczescie....

Gość poziom wykształcenia
społeczeństwa jest tragiczny !!! Oczywiście zawsze najdzie się ktoś kto broni złej ortografii, a zwracanie uwagi na błędy nazywa agresją!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość sdfsdfsdf
tenskanca - no sorry ale teraz się dokumentnie zbłaźniłaś nazywając debilem kogoś za to że zwrócił Ci uwagę na błędy. Teraz mam Cię za jeszcze większą idiotkę.

Gość tenskanca
ja cie nie nazwalam debilka to byly twoje slowa pozdrawiam baw sie dobrze

Gość heheheuu
ja poznalam =) jestesmy razem rok =) kiedys hm..jakies dwa latka temu tez poznalam fajniusiego Miosiola na czacie spotykalismy sie -bylo bajecznie ale nie wyszlo nic ...(z mojej winy ;d) takze ja wierze ze mozna ze zwyklej rozmowy na czacie zbudowac cos co ma swoj wartosciowy fundament :)