Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Normalna człowieka

Po co ci ludzie tak jeżdżą nad Bałtyk ?

Polecane posty

Gość Normalna człowieka

Przecież to zupełna glupota. Zimne morze , pogoda do dupy, tłum ludzi, ceny wysokie. Dojazd tez nieciekawy bo nie ma autostrad a istniejące drogi sa ciągle remontowane. Dla mnie to trzeba byc prymitywem aby zamiast gór, jezior czy wyprawy zagranicę wybrac ten durny, przereklamowany Bałtyk. Bo co, taka jakas tradycja ? A w dupe z takimi debilnymi tradycjami.

Gość ja tez tam jezdze
bo maja duzo forsy i musza ja gdzies wydac

Gość no przecież najlepiej
jest zagranicą! Plaża 20 metrów długości, 5 szerokości, kamienista bądx kamienisto-żwirowa i 4 euro za leżak i parasol. Do tego jesli nie udajesz,ze śpisz co 10 minut zaczepia cie jakis pan, który koniecznie chce ci coś sprzedać. Woda na szczęście zazwyczaj cieplutka !! Czasami bardzo doceniam nasz kochany Bałtyk

Żeby poleżeć nad naszym morzem to trzeba miec dużo szczęścia...mnie tez zazwyczaj go brakuje, w tym roku byłam w górach i jestem zadowolona z urlopu. :)

Gość ja tez tam jezdze
zagarnica jest dla dresiarzy

Gość sam/a jesteś prymityw
klimat nad bałtykiem jest bardzo dobry, morze śródziemne też ma taki klimat. Chcesz jechać w góry czy za granicę to spadaj tam i cześć, co za oszołomy :o

Gość sam/a jesteś prymityw
dodam że jestem prostom szwaczkom i mam w dupie wszyskich inteligentow co to myslom ze jak jadom w gury to som lepsze od ludu pracujoncego nie ma to jak lezec na dupie na plazy i obciagac albo browara albo wacka mojego misia ktory robi na 3 zmiany w fabryce

Gość gość
Tez nie lubie zimnego Bałtyku