Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sinus kąta 69

Ktora farba lepsza? = Wella czy Garnier ??

Polecane posty

Gość Sinus kąta 69

Pytanie jak w temacie. Prosze pomozcie bo nigdzie nie moglam znalesc konkretnej odpowiedzi na temat farb

Gość Sinus kąta 69
chodzi mi glownie o trwalosc koloru po myciach

Gość żadna nie maluj włosów
bedziesz pozniej załowac. wlosy sie zniszcza i wypadna. juz lepiej pomaluj basmą, almą, chną, henną... czy jak tam to sie nazywa. a juz napewno nie maluj palette. wyleciala mi polowa wlosow po tym. a wczoraj czytalam ze ciemne farby zawieraja jakies zwiazki ktore powoduja raka pecherza.

mi osobiscie po welli bardzo wysychaja wlosy(mimo informacji na pudelku ze z jakimis olejkami pielegnacyjnymi itp) garnier za to calkiem w porzadku :)

Gość a jaki chcesz kolor
i jakie masz teraz wlosy? jaki masz kolor? malowane czy nie? z odrostami?

Gość Sinus kąta 69
Napewno nie pofarbuje henna:O Pofarbowalalm jakis czas temu wlosy Joanna Naturia ale kolor wyplukal sie po kilku myciach ... Teraz chcialabym kupic farbe Garniera lub Welli-> o tych farbach slyszalalam najwiecej dobrych komentarzy . Niestety dzis w Rossmanie nie widzialam Farb Welli w kolorze czerwieni (kasztan, itp) Za to Garnier (100% color) daje mi mnostwo mozliwosci (m.in. Głęboka czerwien, mahoniowy brąz, burgund)

Gość Sinus kąta 69
Swoje naturalne mam geste, grube do ramion, brazowe. Pofarbowalam na "Dziki kasztan" mniej wiecej miesiac temu. Teraz mam juz lekkie odrosty dlatego kolejne farbowanie chce zafubdowac sobie pod koniec miesiaca ... Teraz moje wlosy sa "czerwono-czekoladowe" :) ciemne ale z czerwonym blaskiem

Gość uuuppp
a ja mam siwe wiec musze farbowac czesto i obaiam sie bo tez czytalam o tym ze farby do wlosow powoduja raka pecherza moczowego

Gość Sinus kąta 69
No dobrze,tylko ze ja chce farbowac:O Prosze tylko o rade co do wyboru farby. Garnier czy Wella?

Gość ja ostatnio pomalowałam
farbą ziołową z henną firmy venita. miałbyć brąz a wyszedł brąz ale z refleksami czerwono-śliwkowymi... bleee... w sumie to każdy chwali, ale ja niecierpie takich kolorów. uwielbiam brązy ale bez sztucznych refleksów. brąz to ma być brąz. myje włosy po 2 razy dziennie. juz chyba z 15 razy umyłam a farba prawie sie nie zmyła!!!! no może w około 30%. nie sądze aby zmyła się całkiem. ale ponoć się zmywa. ale jak ktoś lubi kolory podlatujące pod czerwienie, fiolety czy brazy to polecam tą venitę. ma o wiele mniej składników niż inne farby wiec jest napewno mniej szkodliwa. ładnie pachnie, nie ma amoniaku. polecam też casting to jest garniera chyba.