Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madzialbn

POMOCY!!!Spadła mojemu facetowi guma w czasie sexu

Polecane posty

Gość jaaaaaaaaasne
mamy przyjść i ci ją wyjąć?

Ona nie jest teraz w srodku mnie.Bezproblemu ja wyjelismy ale chodzi czy sperma nie znalałazła sie w srodku.

Gość jaaaaaaaaasne
no trzeba było ja obejrzeć... a skąd my to mamy wiedzieć?

Jedna połowa prezerwatywy był we mnie a druga wystawała w mojej pochwyi znajdowała sie w sperma ale mała ilosc

Gość pochwa man
jesli ci gumka pękła w środku musisz ją wyciongnońć z pohwy a potem wsadzić tam renke na której masz smalec dla lepszego wejścia a i smalec włożony w pochwe działa jak anty koncepcja ja se smaruje przed stosunkiem i nie zachodze a po stosunku biore gompkę i sobie podmywam żeby nie śmierdziało zalecam urzycie smalcu z psa działa najlepiej i nie śmierdzi pozdrowienia para kelleruw z krakowa dzienki tej metodzie zaoszczendzisz na gumkach ja to robie z mojom siostrom i nie zaszła w cionże bo tata pracuje w fabryce smalcu i mam go za darmo. to na razie ide wydupczyć mojom siore

Gość spadła mu gumka
pomocy spadła mu gumka

Gość przeznaczenie ona
jakiedys mialam podobna akcje, spadla nam gumka i wtedy byl szok. Mialam wtedy dni plodne wiec siegnalema po tabletke "po". Mialam typowe skutki uboczne i rozregulowany cykl.

Gość niech
ja delikatnie wypierdzi

Gość nallllla
Każda sytuacja, w której wystąpił jakiś problem z prezerwatywą powinna być sygnałem do NATYCHMIASTOWEJ wizyty u ginekologa. Nikt inny (nawet forumowiczki) nie stwierdzą, czy jest ryzyko ciąży i trzeba wziąć tabletkę 72h, czy go nie ma.

Gość anatom
Może kupił za dużą? Jeśli wybrał najmniejszy rozmiar pozostaje Wam tylko zawiązany wentyl rowerowy, ma tę zaletę, że gdyby również się zsunął to będzie go łatwo znaleźć bo zwykle jest pomarańczowy.

Gość anatom
A może są w sprzedaży prezerwatywy na szelkach? To może rozwiązać przyszłe problemy!

Gość dlatego sex jest niebezpieczny
jesli nie chcecie sie rozmnazac - poprzestanscie na pettingu, itp !!! orgazm osiagniesz a w ciaze nie zajdziesz!

Gość skrrra
Fajnie, kiedy ludzie odpowiadają na pytanie zadane 5 lat temu ^^ A w sumie to jeszcze bardziej mnie rozbraja zadawanie takich pytań na forum, zamiast natychmiastowy sprint do lekarza po receptę i opinie, bo wiadomo, że kiedy już nadarzy się wpadka, to czas działa mocno na naszą niekorzyść, gdyż mimo posiadanych 72h na przyjęcie tabletki, z każdą godziną spada jej skuteczność. No ale, są ludzie i ... ludzie ;)

Gość typ
hehe.. nie przejmuj sie.. ja miałem taka akcie że skonczyłem w dziewczynie.. pozniej okres siespozniał 2 miesiące, a w ciązy nie jest tak że głowa do góry NIE TAK PROSTO ZROBIC DZIECKO!!!! zależy czy trafiliście na dni płodne:)

Gość Zouo
a skąd my mamy wiedzieć czy ty w ciąży jesteś?