Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Barbe

Tabletki- odstawianie. ODPISZCIE PROSZE!!!!!!

Polecane posty

Własnie kończę 2gie opakowanie tabletek, konkretnie Harmonetu... I nie chcę kontynuowac tej terapiu nadal bo stwierdziłam że i tak rzadko sie kocham z moim chłopcem więc wystarcza prezerwatywy:) Powiedzcie mi dziewczyny prosze jak to jest \"schodzić\" z tabsów?! Tzn czy sa efekty uboczne?? Co sie Wam przytrafiło przy przerwie?? i Jak to jest z miłością fizyczną? Czy po przerwaniu tabsów płodność jest taka sama i owulacja wystepuje w tym samym czasie??!! PROSZE O RADY!

po prostu konczysz opakowanie i nie bierzesz następnego i tyle. brałaś krótko tylko 2 miesiace więc nie bedzei skutków ubocznych. po tak krótkim braniu może jednak zwiększyć się płodność, więc radzę uważać bardziej podczas zbliżeń przez jakiś czas pozdrawiam

dzięki za odpowiedź. Czyli bardzo uważać musimy. a dni płodne i niepłodne?? Po ilu cyklach wszystko wróci do normy>

krótko brałaś, wiec szybciutko powinno się wyregulować. ja bym uważała dwa, trzy miesiące dla bezpieczenstwa. potem i tak polecam prezerwatywe, bo nigdy nic nie wiadomo ;)