Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oppo

dziewczyny chciałybyscie na 1dzień zamienic sie z facetami na narzady płciowe?

Polecane posty

Gość *zgrywus*
Kobiety, czy Wam jest źle bez jaj ?

Gość *zgrywus*
szalona krowa , czy mojego narządu nie chcesz poznać od A do Z ?

Gość *zgrywus*
szalona krowa , czy dobrze się będziesz czuć z piersiami i z penisem, jak się pokażesz na plaży ?

Gość *zgrywus*
szalona krowa , kobieta z penisem - to może być interesujące dla mniejszości seksualnych , będziesz w spódnicy mini chodzić ?

Gość seksoholik
ja bym cały dzień inhalował sie najpiekniejszym zapachem w galaktyce-puńki -ten zapach świeżej ryby pobudza mnie jak dragi:)

Gość *zgrywus*
szalona krowa , ale sam pomysł - kobieta z penisem , czy to nie jest dewiacja ?

Gość to by było bardziej
shemale:o

Gość *zgrywus*
Ale 'shemale' to jest przerobiony facet , natomiast 'szalona krowa' chce sobie podłączyć penisa , czyli chce wyglądać jak kobieta z penisem , różnica jest spora :)

Przez jeden dzień mogę być dewiantką. Próbujesz doszukać się dziury w całym, a temat początkowo wyglądał przyjemnie.

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ja bym chciała :) bo zastanawia mnie w jaki sposob facet odczuwa podniecenie i orgazm :)

Gość *zgrywus*
szalona krowa , nie mam zielonego pojęcia , jaki cel chcesz osiągnąć tą zamianą ?

Cel jest banalny. Poznanie części Waszego ciała. Odkrycie tego, czego jeszcze nie odkryłam (a z pewnością są takie rzeczy). Chciałabym wiedzieć, co jest dla Was najbardziej przyjemne, jak Wy odczuwacie orgazm i kiedy jest Wam najlepiej. Proste, prawda?

Gość a Tobie co
ja bym się zamieniła na pięć dni, albo najepiej na tydzień-dwa. I to nie tylko na narządy płciowe, ale na całą płeć. Mówię o tygodniu-dwóch zawierających ciężki PMS oraz okres. Po tej całej szopce, puchnięciu, apetytach, boleściach, krwawieniu, rzyganiu, zawrotach głowy, wkurwie permamentnym oraz określeniu "łatwiej pertraktować z irańskim terrorystą niż kobietą w PMS-ie" czy ochocie na zeżarcie tony czekolady mlecznej posypanej papryczkami chili, pieprzem kajeńskim oraz czymkolwiek dodatkowo, oby ostrym... po tym wszystkim wróciłabym do swojej płci i miała szopkę z głowy :). Bo jeżeli chodzi o samą zamianę z cipy na fiuta, tylko dla brandzlowania się dowolnego i coś tam, to nie.

Gość *zgrywus*
szalona krowa , ciekawie kombinujesz :) , oby więcej było w Polsce lekarek z pasją poznawania nieznanego ale uważaj, w ramach retorsji ciekawości za moment zlecą się tu faceci , którzy będą ciekawi , co czuje kobieta gdy jest w ciąży i być może faceci zechcą nawet rodzić dzieci , ciekawość poznania tego co nie jest możliwe ?

Możliwość pogdybania poszerza horyzonty, niekoniecznie tylko myślowe. Ten temat potraktowałam z przymrużeniem oka, podeszłam do niego bardziej z prywatnego, nieco seksualnego, podejścia, które to ma się nijak do moich studiów. Jestem pewna, że znajdą się faceci, którzy chcieliby na jakiś czas mieć piękne kobiece piersi. Tak samo ja, nie będąc osobą aseksualną i żyjącą w celibacie, interesuję się Waszą fizycznością. I, proszę, nie popadajmy w skrajność. :) Wieczorem skłonna będę do dalszej dyskusji. Teraz mogę pojawiać się co jakiś czas.

Gość *no i..
jeszcze konia walic :D

oczywiście i to najlepiej z moim kolegą Kazimierzem , który jest bosko obdazony :P

Gość Madlena77
Nie, dziekuje. Nie wiedzialabym jak zapiac spodnie a jeszcze jakby mi bryknal w nieodpowiednim momencie to juz zupelnie przechlapane...

Gość emmmmv
Zgrywus, jesteś wyjątkowo tępym, durnym palantem.