Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uhhh ehhh blehh

SMS od Nieznajomego

Polecane posty

Gość uhhh ehhh blehh

dzisiaj po polnocy dostalam smsa od numeru, ktorego nie znam...brzmial tak "Mam dla ciebie podarunek, to goracy pocalunek, ale jak ci go dam jak ja tu a ty tam...?". Odpisalam tylko znakiem zapytania ( nie mialam weny na dopytywanie sie kim ten ktos jest, bo zostalam brutalnie wybudzona :D) Ten ktos mi odpisal,ze szuka wakacyjnej znajomosci (cos takiego mniej wiecej, bo dokladnie nie pamietam). Dla mnie to co najmniej dziwne, bo przeciez moglam byc 50-letnia Krystyna z gazowni albo panem Zenkiem 45-letnim drwalem z drugiej zmiany. Wydaje mi sie ze ten ktos mnie zna....

Gość pewnie takich smsów wysłał
z 500 licząc że mu żaden Zenek nie odpowie :D:D

moja mama dostała ostatnio smsa - było już dobrze po północy \"Cześć nazywam się Julitka, nudzi mi się w nocy, może sobie poklikamy?\"

Gość niewiasta...
a ja kiedys dostalam sms od numeru takiego samego jak mam ja tylko z inna koncowka, okazal sie ze mieszka ok. 60km ode mnie. zaczelismy pisac ze soba dlugo, i od 2miesiecy jestesmy razem :)

Gość uhhh ehhh blehh
ten drugi sms dokladnie nie brzmial, ze ten ktos szuka wakacyjnej znajomosci...byly to ladniejsze slowa, mniej jednoznaczne. na to ja odpisalam twardo "nie wiem z kim rozmawiam...dobranoc", a ten ktos odpisal " dziekuje ze odspisales/ as, dobranoc" i koniec :D Moim zdaniem to glupie,bo mozna trafic na roznych ludzi np paranienormalnego morderce :P

Gość pytanie z pozoru glupie
a ja dostalam sms : "jestem mloda niedoswiadczona dziewczyna, szukam pana do korepetycji lozkowych" ...i co Wy na to? :D

Gość a Tobie co
tak, ja tez dostaje tego typu smsy kasuję, nie odpowiadam, szkoda czasu i kasy.

Gość niekoniecznie
ci co piszą sami maja zaburzenia psychiczne..

Gość a moja mama
dostała kiedyś smsa z zyczeniami dobrej nocy, mama jest skora do zartów, wiec odpisała "dobranoc skarbie", okazało się, ze po drugiej stronie byłą jakaś 19latka, która myślała, ze mama to facet i jeszcze tydzień pisała do mamy z nadzieją na romansik :D:D:D teraz od razu kasujemy takie smsy!!

Gość żałosne..
:o