Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Colliee

Czy dziecko 4-miesieczne może pic z niekapka?

Polecane posty

Gość kamyszenka
córeczka mojej kuzynki zaczęła pić z niekapka właśnie gdy skończyła 4 miesiące .... możesz spróbować podawać jej pić z tego kubeczka myślę że dzidziuś szybko sie do niego przyzwyczai .... pozdrawiam

Dzieki:)Myslalam,zeby zaczac podawac jej w niekapku soczki i herbatki,bo wiadomo,ze mleczko to jeszcze dlugo bedzie z butelki;)

Gość kamyszenka
herbatki to podstawa ... nie obejrzysz sie a maluszek będzie pił z normalnego kubeczka :-)

Gość dddf
moze ale watpie zeby umialo avent ma 3+ ale nawet 10 cznemu ciezko ciagnac

Gość trhhhhhhhhhhhhhh
niekapek pozwala nauczyc sie pic z kubeczka, opanowac koordynacje ruchow. moja corka nauczyla sie dosc pozno pic z niekapka, bo po roku dopiero.

A ja bym chciała Olcie nauczyc pic z niekapka dlatego by przestała wylewac z butelki- tylko ona nie umie z niego pociagnac. Czy ze wszystkich niekapków tak ciezko sie pije???

Gość Niekapek
Hym, a myślicie, że ma szansę udać się przejście z cyca na niekapek? Po 3-4 miesiącach muszę wrócić do pracy, chciałabym nadal podkarmiać piersią, i odciągać pokarm na okres pobytu poza domem. No i taki szatański plan mi wpadł do głowy - gdyby zamiast 3-4 miesięczne dziecko uczyć pić z butelki, nauczyć je pić z niekapka? Czy to raczej nieosiągalne?

Gość Niekapek
Dziękuję, Colliee. 🌼