Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jaaap

Jak/o czym z nim rozmawiac??

Polecane posty

Od pewnego czasu mieszkam z chlopakiem, z ktorym zaczelam spedzac duzo czasu, ale ostatnio nasze relacje sa jakies... dziwne:O Siedzimy i... jakby nie wiemy o czym rozmawiac:O Lubie go i nie chcialabym zeby nasze relacje sie pogorszyly, ale jakos nie potrefie powiedziec nic sensownego gdy z nim jestem:O On zreszta tez... A z reguly jest bardzo wygadany i otwarty:O Na jakie tematy najlepiej gadac z facetami? Prosze doradzcie 🌻

Gość miya
o wszystkim; tak jak rozmawiasz z koleżankami nawet! a to jest Twoj chlopka? czy studenci i raZem wynajmujecie mieszkanie? nie macie jakis w spolnych zainteresowan? a moze on sie krepuje i dlatego jest taki cichy..nie wie co powiedziec, zeby nie wypalic czegos glupiego (jezeli nie jestescie para)

Wynajmujemy razem mieszkanie, wczesniej go nie znalam... No wlasnie problem w tym, ze ze wszystkimi rozmawia normalnie, a ze mna jakos nie potrafi... Ja zreszta tez nie wiem co powiedziec... A jak juz cos powiemy to jakas konkretna glupote:O Ja powiedziala bym wiele rzeczy, ale jakos nie jestem pewna czy powinnam, czy wypada, czy go to zainteresuje itd:O Nie mam wielkiego doswiadczenia z facetami, poza tym nie jestem zbyt otwarta i przebojowa i mam z tym problem...

Gość tretretre
może mu sie podobasz skoro siedzi tak cicho a kiedy indziej jest wygadany tak myślę ewentualnie sie w tobie podkochuje

Super:O Podobam mu sie i sie do mnie nie odzywa:O Ale o czym moge z nim rozmawiac? O czyms sensownym, bo jak na razie nasze rozmowy sa trpche glupawe:P

Gość ewwtwtw
może np. powiesz że masz fajny film i czy chcialby z Toba obejrzeć, a potem zacznijcie o nim rozmawiać? Albo opowiedz jakąs historię, np. o swojej koleżance i zapytaj co o tym mysli. A najlepiej gdybyś zaproponowala mu wypicie alkoholu - wtedy ludziom rozwiązuje się jezyk. :)

Gość tretretre
zaproś go na piwo

Gość tretretre
zamówcie pizze, zaproś kogoś jeszcze tylko wy sami mieszkacie w tym mieszkaniu??

jacek1982 - wywal sie na plecy niewyzyty trepie! On rzadko pije:P Poza tym, nie bede ciagle wlewala w niego alkohol zeby z nim pogadac:P Ale dzieki za rady🌼(czekam na wiecej :D;):P)

a moze ma on jakies hobby? to o tym z nim gadaj a jak nie, to co Ci slina na jezyk przyniesie :D np.komputery, motoryzacja,fotografia,muzyka,dziewczyny :P

Nic na siłe , nie macie tematów , to nie rozmawiajcie ;) Masz zamiar codziennie jeden nowy pomysł testować ? Jedno jest pewne , gdybys była jego zdaniem szczególnie odpychająca , albo antypatyczna - to nawet nie myslełby o wspólnym mieszkaniu , to chyba problem w druga strone.

Gość no ludzie
Masz jakieś hobby? To zacznij o nim nawijać... Przez minutę, jak nie uśnie to już jest dobrze... Obejrzyjcie choćby film żeby w ciszy nie siedzieć, pobuszujcie po necie, pokaż mu zdjęcia z wakacji, albo nie wiem, pograjcie w karty...

Tak zupelnie w ciszy to nie siedzimy... Filmy tez ogladamy, ale po prostu mysle, ze moglibysmy mowic wiecej na sensowne tematy...