Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeznadziejnaOsobaPechowiec

dlaczego zawsze gdy moi znajomi ida n ajkas impreze bezemnie

Polecane posty

Gość BeznadziejnaOsobaPechowiec

dzieje się wiele poznają chłopaków, upijają się, cąłują jestem bezndziejna nie mam po co wychodzić z domu 😭 😭

Gość z Twoim nastawieniem
do życia i świata,to się wcale nie dziwię:o

Pewnego razu na dyskotece byłem świadkiem jak pewien chłopak na parkiecie zaczął ściągać majtki dziewczynie z którą tańczył(nieźle pijaną) po chwili wpadła jej koleżanka i zapobiegła dalszemu aktowi dramatu:D

Gość taak Endrju
a Ty pewnie stałeś z boku i miałeś kisiel w majtkach🖐️

Gość BeznadziejnaOsobaPechowiecI
ale one się tym szczycą nastawienie na takich impreazach pod wpływem alkoholu mam dobre jestem dzieckiem pecha

Gość BeznadziejnaOsobaPechowiecI
nie wiem czy podziwała raczej zazdrosciła nie chce się wyrózniac :o w dobry ani zły sposób :O

Beznadziejna kochana osobo!:) dlaczego Ty jeszcze nie poszlas na jakas sychoterapie?;) myslisz , ze forum Cie wyleczy i znajdziejsze tu odp. na to dlaczego uwazaszs sie za \"Beznadziejnaosobe.......\"

Gość BeznadziejnaOsobaPechowiecA
jakie to wszystko skomplikowane i trudne w zastosowaniu :O masz racje ze nie znajde tu odpowiedzi na pytania na które chce uzyskać odpowiedz ani ze się tu wylecze ale ze nie pozostaje mi nic innego i jest to najprostszy sposób spedzam tu tyle czasu z nadziej ze moze jednak jakis cud się na tu stanie i cos mnie olsni :O

maniaczka :o

i zaryzykowłabyś ze to bedzie najnudniejsza imprez Twojego zycia ? oj Setunia gdzie Ty byłas gdy stworzylam topik z wycieczka?

Gość mało używana dziewica
nie mam nic do dodania

mało używana dziewica -->ale czy Twój nick odnosi siędo mnie czy to po prostu Twój nick ?

,,,,,,,,,,,tylko nie wiem, czy Ty bys ze mna zechciala pojsc:D;) pewnie bylam wlasnie na \"wycieczce\";) a odbyla sie w ogole?? ide chbya na sniadanie , czy cos tam:D;)

wycieczka sie nie odbyła bo inaczej bym z Toba teraz nie pisala nikt nie mógł sie zdecydowac na wyjazd a teraz usunieto ten topik i nawet nie ma szans na zupowanie go widze ze przypadla Ci do gustu ta reklama banku ing :o

Yyyyyyyyyyyyyy jaka reklama?????????:D ja nie kojarze tej reklamy;) nie lubie reklam bankow;)

aha to tak mi się skojarzyło :O bo użyłas zwrotów "czy cos tam" "czy gdzies tam" a oni własnie tak w niej krzycza przez megafon

aaaaaaaaaaa juz wiem o ktora reklame chodzi:D ta \"pieniadze sa dla ludzi\";) beznadziejnie nie lybie byc jednak sama:o

skoro sama sie przyznajesz ze jestes beznadziejna to nie dziw sie ze inni Ciebie nie biorą na imprezy