Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świat jest wart łez

Kochałam Go..nadal Kocham......był tylko moim przyjecielem

Polecane posty

Gość świat jest wart łez

w piatek.....bylismy razem na imprezie.....wytanczylismy sie , troszkę razem wypiliśmy... Pozniej on zaprosil mnie do Siebie.Nie chciałam isc było mi głupio... 2 nad ranem,a ja będe biegała po obcym domu... Wkoncu sie zgodzilam.Wchodząc natknelismy sie na jego tate...Zaczął robić nam coś do jedzenia,do picia....zrobil nam pyszne drinki i Sobie tez ....rozmawialismy razem z 30 minut... Potem poszlismy na góre do pokoju Mojego "ukochanego". I stało się..emocje wzieły góre.....przespalismy...o godzinie 4;00 odprowadzil mnie do domu...chcial abym nocowała,ale nie chciałam.....Dziwne to by było. Pod moim domem....przytulil mnie pocałował...kładąc sie do łózka dostałam jeszcze 3 smsy od niego ...ze bylo cudownie ze jestem wspaniała,kochana.... w ten sam dzien czyli wczorajsza sobota....byłam na imprezie on rowniez....prawie w ogóle nie zamienilimy słowa:9 Jedyne co to podszeł i powiedzial ze nie pisał smsów pozniej bo nienawidzi tego robic....woli dzwonić...o to chodzi ze naet nie zadzwonil:( Wykorzystał mnie i zostawił na lodzie:(:( Juz nie wiem co mam robic...myslalam ze cos moze z tego wyjsc.... tu taki zonk:( załamałam sie:(

Gość świat jest wart łez
To był zawsze taki kochany i dobry człowiek....Nigdy bym nie pomyślała ze jest zdolny do wykorzystania i pozostawienia:(:( Przezyłam ogromny szok:(

Gość tacy wlasnie są faceci
kochana,nikt ich nigdy nie zrozumie;/ Kobieta która jest zakochana zrobi wszystko,a gdy tylko dostaje jakies znaki od faceta (którego wlasnie kocha) odrazu do niego mknie....natura.....przykro mi

Gość Beata z Albatrosaxxxiiiiiiiiii
glowa do gory,moze on nie wie jak sie zachowac?moze tez mu glupio?porozmawiaj z nim najpierw a pozniej wyciagnij wnioski,zapytaj co dla niego znaczyla ta noc i kim jestes dla niego,jesli powie ze przygoda,bedziesz miala nauczke na przyszlosc,nie martw sie,swiat jest pelen fajnych facetow

Gość tacy wlasnie są faceci
kochana,nikt ich nigdy nie zrozumie;/ Kobieta która jest zakochana zrobi wszystko,a gdy tylko dostaje jakies znaki od faceta (którego wlasnie kocha) odrazu do niego mknie....natura.....przykro mi

Gość gdzie stoja
a dobrze ci wypucowal bobra?

Gość świat jest wart łez
Boje się Go zapytac co znaczyla dla niego ta noc:( Boje sie usłyszeć innej odpwiedzi,takiej której wolałabym nie wiedzieć:( Wiem ze ja jestem winna ,ale Boże Kocham Go:( trudno mi z tym,ciezko tak bardzo...

Gość strzel se w łeb
i po sprawie

rozmowa z nim napewno będzie dla Ciebie bardzo trudna.Ale moze warto spróbowac.Mowisz ze podszedl do Ciebie po tym zdarzeniu na imprezie.Jesli olałby Cie to w ogóle by nie podszedł.Nie spojrzałby Ci w oczy.Nic.

Gość Beata z Albatrosaxxxiiiiiiiiii
lepiej jak teraz poznasz prawde niz masz sie ludzic,postaw wszystko na 1 karte i tyle,musisz z nim pogadac,lepsze to niz zycie zludzeniami

Achh...tak to już jest z tymi facetami, że jak dostaną, czego chcą, to potem olewka. No ale moze jeszcze nie wszystko stracone? Może się odezwie...A jeśli nie, to daj sobie z nim spokój, nie narzucaj się. Na pewno poznasz jeszcze kogoś wartościowego :)

Gość świat jest wart łez
Najlepsze jest to,że gdy do tego doszło....spytłam czy będzie dobrze między nami...czy spojrzy mi w oczy po tym zdarzeniu? on pukał sie w głowe i mnie też....że dlaczego miało to by psuc nasze relacje... :( dziwne to wszystko.

Gość no ale jak ci bylo
w lozku bralas do buzi? to twoj 1 raz byl?

Gość świat jest wart łez
Kocham Go:( Ja nie potrafie spojrzeć na kogoś innego,tak juz jest od 3 lat:( Zakochałam sie w nim jak jakaś głupia nastolatka:( Napisałabym do Niego,czy sie dzisiaj spotkamy,ale on zapewne nie będzie chciał:( tzn nie odpisze bo jak mówil nie lubi pisac smsów.

Gość świat jest wart łez
Mój były facet 4 miesiące temu....zgwałcił mnie:( Zblizenie z nim było dla mnie ciężkie ale poddałam sie jego urokowi.... Gdy sie kochalismy ciągle powtarzał ze on zabije mojego byłego,ze w zyciu nie zrobi mi krzywdy....:(:( no po prostu wszytko juz wraca:(:( wiele ludzi wie co zrobił mi mój były facet:( to jest tak bolesne.

Gość a ja lubię pisać smsy
:-)

Gość facet który gwalci
kobiety jest skonczonym debilem,wszystkich bym powystrzelał,moge sie tylko domyslac co czujesz. To jest straszne kurwa mac.

Mowie Ci, nie narzucaj się facetowi, bo możesz wszystko zepsuć. Wilel razy sama się o tym przekonałam :( Faceci po prostu nie lubią nachalnych kobiet. Poczekaj teraz na odzew z jego strony.

Gość olaboga123123
to tys zwykla korwa

Gość świat jest wart łez
Dobrze poczekam na odezw z jego strony,tylko zeby sie odewał bo w środe juz wyjeżdza do Stanów:(

świat jest wart łez, współczuję Ci. Ja nie wim jak tak mozna robic cos takiego osobie, na której nam zalezy... Nie przejmuj sie tymi głupimi docinkami, to piszą debile po prostu! Ale skoro wyjezdza, to czy to i tak ma sens? Na długo jedzie?

Gość świat jest wart łez
Ja rozumiem ze kazdy ma tutaj mnie za jakąs dziwke :(:( robiłam zle. ale moje uczucia wziely góre...:( on wyjezdza na miesiąc i wraca na miesiąc,i tak przez 6 miesięcy.Dla mnie wszystko ma sens.... nikt mnie nie rozumie ,nikt:( Nikt nie był w mojej sytuacji....jesli tylko komus wydarzy sie cos podobnego wątpie ze odejdzie po cichu.... zrobi to co podpowiedzą uczucia... nie wiem co mam robić,nie wiem.....:( Mam ochote jechac do niego do domu...

Gość nie bardzo wierze w ta
wersje o waszej przyjazni. Przyznaj, ze to chlopak, w ktorym owszem, podkochiwalas sie, ale raczej malo sie znaliscie.

Gość świat jest wart łez
Boże nie kłamie! Znamy sie od 3 lat. Spotykalismy się wiele razy.Zakochałam sie w nim. Myslisz ze potrafiłabym pójsc do łózka z facetem którego nie znam???Mylisz się bardzo! W życiu.

swiat jest wart łez, ja Ciebie rozumiem. Zakochana kobieta jest gotowa zrobić wiele dla swego ukochanego, ale nie wiem, czy pójście z nim do łózka było dobrym pomysłem. Ja zawsze miałam takie podejście, ze jesli mi na kimś bardzo zalezy, a nie jestem pewna, czy jemu na mnie tez, to nie pozwalam mu za wiele, bo sie mną szybko znudzi. Faceci lubią po prostu zdobywać, wolą bardziej niedostepne kobiety. No ale cóż, emocje wziely góre i pozostaje Tobie miec tylko nadzieję, że wszystko się pomyślnie ułozy. Zyczę Ci tego 🌼

Gość nie bardzo wierze w ta
Zeby bylo jasne, jezeli zakochalas sie w nim, to naprawde Ci wspolczuje. Nie twierdze, ze go nie znalas, ale nie wierze tez, ze byliscie przyjaciolmi.

Gość świat jest wart łez
jesli on odejdzie z uchyloną głową ...... wiem jedno zrobie wszystko ,aby nie uszło mu to płazem.... mojemu byłemu nawet nie założyłam sprawy:( tylko błakam sie po instytucjach i psychologach. nie dam sie już nigdy :(:(