Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Luelle

błyskawiczne śluby -D

Polecane posty

Czy znacie jakieś przypadki błyskawicznych ślubów, albo zaręczyn - ale takich z miłości, a nie \"wpadek\"? Ciekawe jaki jest \"rekord\" w tej dziedzinie? :-) Sąsiedzi moich rodziców poznali się na Boże Narodzenie, a na Wielkanoc już był ślub - są szczęśliwym małżeństwem od 10 lat. Mam też znajomych, którzy poznali się w środę na dyskotece, a w sobotę się zaręczyli - ślub był dopiero około 1,5 roku później, bo Panna Młoda była.... nieletnia :-) Są szczęśliwą parą od 7 lat i mają dwójkę dzieci. A Wy znacie takie przypadki?

Gość po szybkim slubie
ja z moim męzem pobralismy sie po miesiącu znajomosci, jestesmy razem 8 lat i jest super:)

Gość wow wow wow
Podziwiam takich ludzi za niesamowita odwage!!! Ja jestem z chlopakiem 6 lat i nie jestem na to gotowa, a mam juz 25 lat :)

Gość lol tez bym tak chciala
jak wyzej ... moi rodzice sie pobrali po 3 miesiacach sa malzenstwem ...o rany ...29 lat

moja mama jak zobaczyła mojego tate to wiedziała że będzie jej mężem :P hehe co prawda on ją traktował jak siostrę swojej koleżanki ze szkoły ... małolatę (bo jest 6lat różnicy) i kiedyś jak moja mama miała już 19lat przypadkiem spotakali się na przystanku :D i po roku byli małżeństwem ... bez wpadki... :) :D

heheh, ciekawy topik... podobają mi się takie historie... w rodzinie mojej kumpeli jest przypadek, że chłopak zaprosił dziewczynę na swoją studniówkę, a na Wielkanoc już się pobierali. Są małżeństwem ponad 25 lat :)

Gość allllllllllllle
:)

Gość Alexxxa
hmm, widzę, że tu same szczęśliwe małżeństwa. Tymczasem badania dowiodły, że 75% małżeństw zawrtych przed upływem pół roku od poznania, rozpada się

Gość a moi rodzice
ślub planowali juz po miesiacu, zareczyny po dwóch kolejnych a slub po nastepnych trzech :) w sumie poł roku. od 1 maja do 6 listopada :) juz 31 lat razem :)

Gość my......
planowalismy slub juz po niecalym miesiacu!! Slubu jeszcze nie bylo, ale jest w planach ;) Moj mily powiedzial mi niedawno, ze widziac mnie (ale jeszcze nie znajac) wiedzial, ze taka wlasnie chce zone!! ;)

Gość moi rodzice poznali sie
w lutym (19latkowie), w maju bylo po zawodach :) sa malzenstwem od 30 lat.

Poznaliśmy się w lutym, w czerwcu był ślub ( z rozsądku ). Jesteśmy po rozwodzie. Moi rodzice poznali się w czerwcu, w listopadzie wzięli ślub ( z miłości ) są ze sobą 40 lat.