Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfghfhfhhf

pomylil imiona

Polecane posty

Gość hfghfhfhhf

Mam mały problem od niedawna jestem z pewnym chlopakiem i ostatnio zdarzyla sie nieprzyjemna sytuacja bo pomylil sie z imionami uzyl w moim kierunku imie swojej byle (byl z nia dosc dlugo) co mam o tym sadzic?? pomozcie:(((((

Gość nie masz większych zmartwień
?????!!!!! Przejdź nad tym do porządku dziennego. Nic się nie stało. Wy to wszyscy chorzy jesteście..... :O

Gość hfghfhfhhf
łatwo mowic ale jakos tak przykro troche

ja do mojego byłego za każdym razem mowie \"misiu\" :P zostało mi tak z przyzwyczajenia, ale naprawde nie masz sie czym przejmowac :)

Gość seben83
olej to moczem {najlepiej cieplym..} :D

Szok normalnie szok ,co wy wypisujecie, w moim temacie tez nikt madry sie tam nie popisał , widac ze na tej kafeterii sami pomyleni ludzie! bo jak mam tłumaczyc fakt ze piszecie same głupoty ?

Gość nie masz większych zmartwień
Nadyia i inne takie... a wymyslajcie sobie teorie spiskowe do każdego przejezyczenia waszych facetów... :o Rozpamiętujcie każdą samogłoskę, ton głosu itd. Analizujcie wnikliwie, czy powiedział to na przydechu, czy pełną piersia. Dla mnie to jest chore i już. Facet się pomylił, miał prawo, tym bardziej, że z tamtą był długo. Ale wy głupie jesteście... :P