Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna z wyboru

Samej mi dobrze,wygodnie,szczesliwie!!!!

Polecane posty

Gość samotna z wyboru

MAm 27l, , jestem wysoka atrakcyjna,wesola _i sama, bo tak mi dobrze,podrozuje znam cala eurpe w ciagu paru godzin podejmuje decyzje o wyjezdzie daleko.Teraz jade do rGrecji, podrozuje czasem sie zatrzymuje jak gdzies mi pasi i tam pracuje>wracam do czystego domku poukladane czysciutko,lubie samotnsc >Oczywiscie problem polega na tym ze wszyscy mnie pytaja kiedy za maz?/,czas na dziecko..chlopa se szkaj stara panno,stara juz sie robisz,osiedl sie stan sie matko zona>Amnie to przeraza!matka ja zona/?koszmar ja w szlafroku zamknieta w domu z bachorem, czekajaca az maz 1tys, wyplaty przyniesie! takie zycie mnie przeraza,DZiwia sie ludzie jak ty sama wytrzymujesz/? a ja powiem wam ze zyje pelna piersia,ja mecze sie z kims>Mialam zwiazki jakies ale mi nie pasuje ktos obok mnie>Zapytacie co z sexem/?otoz nie posiadam popendu i to pewnie jest tez to ze mi nikogo nie potrzeba....jestem spelniona szczesliwa tylko matka i spoleczenstwo mnie dloje,a matka juz placze ze wnuka ie niedoczeka,niestety ale niedam jej..tego co oczekuje odemnie............

Gość hehe a kotka juz masz
albo pieska? Rozmawiasz z nim i gotujesz mu obiadki blahaha

Gość halyna
ITAK TRZYM............

Gość innamorata-cotta
ja podrozuje z mezem

Gość samotna z wyboru
Mam pieska slicznego yorka:)

Gość samotna z wyboru
Byla, z kims ale przeszkdza mi obok ktos....

No to cie podziwiam,za takie podejscie do zycia.Ja tam samotna nie chce być. :) Ty stawiasz raczej na wygode. :)

Gość despotka
mnie jednak też jedynie akceptuje wlasne dzieci i psa ale koniecznie suczke:P

Gość wiesz ja ...
sobie nie wyobrazam takiego zycia.Jestem teraz sama w sumie tez z wyboru bo otaczaja mnie dziwni faceci.Albo psychopaci albo napaleni zboczency.Ale nie chce byc sama i wierze ze znajde jakiegos normalnego faceta.I tez moge miec z nim poukladane wszystko w domu.

Gość poczekaj az cie dosiegnie
strzała amora,inaczej bedziesz mowic :)

Gość innamorata-cotta
poki ladna imloda to tak gada. a jak skonczy 40 lat i zorientuje sie ze wokol niej juz nikogo nie ma to szybko zaznie szukac byle jakich gaci

Gość samotna z wyboru
Wiecie co obawiam sie ze nie bede szukac byle jakich gaci...jak to ktos napisal...powtorze historje matki!!!!!!!tylko ze ona cale zycie sama ale urodzila mnie w wieku 40l .. nie znam ojca!1i temu tak panikuje ze to samo robie!!!!!!!!!!!ale mi sie nikt niepodoba a sex obrzydza a wiem ze to tez na tym polega...

Gość takie czasy
umiesz liczyc licz na siebie:)zebym byla aka madra wtedy to dzis by bylo mi dobrze:)samej mi bybylo lepiej niz teraz. a moj LUBY PRZYNOSI MI 700ZL I KAZE MI SIE GOSPODAROWAC:)

Gość masz
masz co chcesz i patrz aby tobie bylo ok. sraj na wszystko.