Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_acha_

KONKURSY ...KLIKNIECIA ....wątek konkursowy

Polecane posty

Gość podpowiedzcie
ilerazy dziennie mozna kliknac?

PLISSSSSSSSSSSS pokazujcie tu fotki do konkursów itp ..... bo istna konkursownia się zrobiła na macierzysnkim .....

Gość hoooooooopsasaaaaaaaa

Gość hoooooooopsasaaaaaaaa
NO I TERAZ ZAGŁOSOWAŁAM:)

Gość piszcie tu bo sie rzygac chce
tymi klikami

Gość gość
Markowe KOSZULE DO WYGRANIA #konkurs! Stwórz swoją #metkotikonę! Wybierz symbol ze strony www.metkotikony.pl i wymyśl do niego kreatywny opis. Opis ten ma być kontynuacją zdania „zamiast tracić czas na pranie i prasowanie…” i ma pokazać Twój pomysł na lepsze spędzenie wolnego czasu. Np. „zamiast tracić czas na pranie i prasowanie… WEŹ GORĄCĄ KĄPIEL” Do wygrania 20 nagród, w tym vouchery na markowe koszule! Konkurs trwa do 06.11.2016, a nagrody rozdawane są co tydzień. Szczegóły na www.metkotikony.pl/konkurs

Gość gajkapajka
znalazłam natknęłam się na konkurs Monte Santi, do wygrania jest aż 1000 zestawów win tej marki, wystarczy tylko tylko wypełnić ankietę w aplikacji facebook.com/winoMonteSanti/app/1 588133178161628 aplikacja działa tylko z konta facebookowego, nie z telefonu.

Gość grymałka
ja lubię wygrywać kosmetyki teraz biorę udział w konkursie oeparola, gdzie można wygrać ich kosmetyki, a wystarczy wysłać zdjęcie na mocmalychrzeczy.pl opatrzone komentarzem które „małe” i z pozoru nieistotne rzeczy w Twoim życiu sprawiają, że czujesz się silna i wyjątkowa na co dzień.

Gość tuleepka
Ja teraz biorę udział w konkursie grzańca Zbójeckie Grzane. Wystarczy tylko zrobić zdjęcia, które pokazuje ekipę znajomych ze Zbójeckim Grzanym, opublikowanie go na Fb lub Ig z #tagiem - #pokochajgoraco i to wszystko. Należy zachować paragon z zakupu grzańca. Główna nagroda to wyjazd na narty, a że jest zima to warrto powalczyć o taką fajna nagrodę.