Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gagag

Czy kobieta w okularach moze być ladna...??Czy okulary w czyms przeszkadzaja..

Polecane posty

Gość polonez
Zależy też jakie kobieta nosi okulary.. bo jak nosi denka od szampana to nie... Ale jak nosi ładne i stylowe okulary to nawet czasami dodaje to kobiecie uroku... A po co sie pytasz??

Gość gagag
Bo noszę musztardówy i zaczęłam się zastanawiać, czy to przypadkiem nie z tego powodu nie mam chłopaka :(

Gość gagag
Chciałam znać opinie mezczyzny..ja nosze okulary i musze sie pochwalic ze mam ich 7 par..przerózne fasony.. (zebym nikomu sie nie znudziła jak bedzie na mnie patrzył :P)

Gość polonez
to ja radze Ci na zmienienie ich!!!NA ładne i stylowe

Gość pewnie ze moze byc ladna
ja na przyklad nosze soczewki ale moj chlopak twierdzi ze ladniej wygladam w okularach:) ale niestety sa dosyc niewygodne nie mozna sie swobonie przytulic i takie tam polecam jednak soczewki:)

Ładnemu we wszystkim jest do twarzy:) zreszta wazne jest to czy sama sobie sie podobasz i to akceptujesz.:)

Ja noszę okulary od jakiegoś 1,5 roku. Na początku nie mogłam się przyzwyczaić i wydawało mi się,że dziwnie wyglądam... Teraz natomiast jest na odwrót jak nie mam okularów to wydaje mi się,że jakoś tak dziwnie wyglądam. Ale to tylko moje odczycie, mój chłopak mówi, że i tak i tak wyglądam ładnie ;) Hmm a czy przeszkadzają w czymś :P Nie zawsze, czasami tylko, dlatego gdy już \"coś się święci\" to moje Słoneczko ściąga mi najpierw okularki ;) No a później to już wiadomo co jeszcze ściąga :P Pozdrawiam :)