Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Claudia**

Przespałam się z żonatym

Polecane posty

Gość Claudia**

Mam narzeczonego, był na służbie. Poszłam do baru z koleżanką , zachaczył mnie gośc, znamy się z widzenia jest żonaty i sie z nim przespałam. Teraz mam tragicznego moralniaka, czasu nie cofnę ale ogromnie tego żałuję.

Gość Claudia**
Gdyby to był klasyczny stosunek, to pal licho. Ale nie mogę odżałować, że lizałam mu odbyt i pozwoliłam mu na osikanie mnie. :-o

Gość to nieładnieee
oj pusciłaś się i to z żonatym:P to chyba pierwsze koty za ploty, z nastepnym moralniaka nie bedzie-hehe współczuję:-(

Gość barokowy
Nooo to gratulacje :O:O:O:O Masz się czym chwalić :O:O:O Nie dość żeś k****a bo zdradziłaś, to jeszcze szmata bo z żonatym :O:O:O

Gość Claudia**
Nawet nie wiecie jak mi ciężko, nie jestem aż tak rozrywkowa, następnego razu nie będzie napewno strasznie tego żałuję

Gość to nieładnieee
chociaż warty był tego grzechu?

Gość upppupupppppppppppp
świnia z ciebie. mam nadzieję że jak będziesz juz mężatką to z Twoim mężem też jakaś się prześpi

Gość barokowy
taaaaaaaaaaa napewno Ci ciężko, szkoda że Ci ciężko nie było się przespać z tym gościem :O:O Sama sobie na to zasłużyłaś. Mam nadzieję że twój narzeczony się dowie i Cię wyrzuci na zbity pysk

Gość to nieładnieee
tak i myślałby kto, że wy wszyscy tacy święci... Claudia wyciągnij z tego zadrzenia solidne wnioski i nie rób innym krzywdy za żadną cenę; dobrze,że tego żalujesz i bądź ostrożna...

Gość barokowy
święci nie święci ale to jej nie usprawiedliwia. Zrobiła podwójne świństwo: swojemu facetowi i żonie tamtego .

Gość jak myslisz
dlaczego sie z nim przespalas? Brakowalo ci seksu czy bylas pijana?

Gość to nieładnieee
tak, ale dziewczyna żałuje i może więcej takiego czegoś nie zrobi... oby..., bo to i nierozważne i podłe, a i chyba nie do końca przyjemne było:P

Gość ulaaaaaaaaaaaaa
teraz moralniak a za 9 miesiecy.... ;) dziwka:o

Gość Claudia**
To może śmieszne powiedziałam mu nie bo masz żonę a ja za miesiąc wychodzę za mąż, co z tego byłam podpita i poszło. Strasznie szkoda mi żony, modlę się żeby mój narzeczony nie był takim człowiekiem bo to byłoby straszne, takie podwójna osobowośc.

Gość barrokowy
czas na konsekwencje: może powiedz narzeczonemu z kim się chce ożeni ć? :O ma prawo wiedzieć

Gość to nieładnieee
Claudio, nie mów o tym nikomu, zachowaj to dla siebie i nie grzesz więcej...

Gość barrokowy
a narzeczony co? nie zasługuje na prawdę?

Gość jak myslisz
dziewczyno i co z tego ze bylas wypita , na zdrade nie ma wytlumaczenia , mozesz sobie kupic wibrator i nim sie pocieszac jak faceta nie ma a nie bzykac sie po katach:( zastanawiam sie gdzie byla twoja kolezanka? nie mowila ci zebys dala sobie z nim spokoj itd?

Gość Claudia**
kolezanka poszla obciagnac jakiemus innemu facetowi

Gość Claudia**
przynajmniej mam mile wspomnienia, bo facet byl przystojny. Szkoda ze nie znam jego imienia :/

Gość Claudia**
Nie brakuje mi seksu, nie jestem nie wyżyta, nawet tego nie chciałam, ale stało się. Nie dziwie się waszym komentarzom, sama podle się czuję. Mam tylko nadzieję że o tym zapomnę, bo wyrzuty sumienia straszne - nikomu tego nie życzę

Gość barrokowy
masz nadzieję że zapomnisz???? A co z twoim facetem???? ma żyć z taką.............................. ?????? :O

Gość czizas
mATKO!! A twój narzeczony o niczym beidak nie bedzie wiedział!!!!!!!!!!!!!!! współczuje muz całego serca,nie Tobie!!!! żal mi partnerwó którzy są zdradzani a o niczym nawet nie wiedzą........ żeada

Gość MareczekL
Nie stresujcie panny, ma wyrzuty sumienia chyba jest ok. A ten mąż też winny zwiną pannę w barze przeleciał ale jego nie krytykujecie.

Gość czizas
bo on tu nie pisze tylko ona oboje sa winni on też jest sukinsynem!jego żona tez nie bedzie wiedzieć w pale mi sie nie miesci to ze taka żona i anrzeczony będą żyliw niewiedzy kochając swoich parnterów którzy zdradzili...

Gość barrokowy
ma wyrzuty sumienia i bardzo dobrze, ale to nie jest ok!!! narzeczony powinien się dowiedzieć

Gość Kominiarzyk
Lepiej żebyś nie zapomniała następnym razem. Boże ktoś cie kocha a ty się puszczasz z innym. Tragedia

Gość TwójProboszcz
Do spowiedzi dziewczyno

Gość szampon
ostra jazda, ja bym nie dał rady.

Gość szampon
ty chyba mocna jesteś w łóżeczku co?