Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja_gienka24

jaki jest odpowiedni okres na dziecko?

Polecane posty

Gość ja_gienka24

Jestem 82 rocznik i źle się czuję z tym, że nie mam jeszcze dziecka, ślub jak dobrze pójdzie za rok, ale ja bym już chciała miec dzidziusia, nie chc ę być starą mamą, myślicie że jest już trochę późno??

mysle ze to nie jest za pozno, i wydaje mi sie ze nie ma takiego czegos jak wczesnie czy pozno;) jak ktos ma warunki i czuje ze chce miec dziecko to jak najbardziej;)

pozno?! dziewczyno, pozno to by bylo, jakbys miala 40 lat.

Gość bziczek
ne ma czegoś takiego jak za późno, a juz na pewno nie w twoim wieku :)Jeśli jesteście w stanie zapewnic maluchowi kochającą sie rodzinkę i minimum stabilizacji materialnej to do dzieła;)

Skończyłam studia, podjęłam pracę (chciałam mieć świadczenia i urlop macierzyński) i w wieku 28 lat podjęłam decyzję o dziecku- nie żałuję. Fajnie jest być młodą mamą, a młodą mamą można być w każdym wieku.

Oj nie przesadzaj,napewno nie będziesz starą mamą.Jeśli nawet urdozisz w wieku 28 lat czy więcej. A tak poza tym zgadzam się z Niezdecydowaną mamą. :)

Gość Tronika
ja ma 27 i dopiero zaczynam myslec. Lepiej byc odpowiedzialna matka i zapewnic dziecku godziwe warunki:)