Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

traumatyka

**Acne Derm** KTO STOSOWAŁ???/podzielcie się wrażeniami/

Polecane posty

Własnie wyczytalam ze acne derm jest dosc skuteczny, moze ktos go sotosowal i powie jak zadzialal?? A i czy latem tez mozna stosowac?? Ja zamierzam tylko na noc, na dzien nie?? czy to bedzie bezpieczne??

Gość didid**
no calkiem niezly jest...przedewszytskim na przebarwienia, mialam pare takich ciemnych a teraz juz prawie ich nie widać...(stosuje od miesiaca)... a co do trądziku to moze mam mniej wypryskow i mniej powstaje ale calkowi9cie nie likwiduje...

Własnie skończyłam 1 tubke ance dermu.Efekety sa widoczne ale pod kątem rozjaśnienia przebarwień(miałam jedno na policzku dośc ciemne i teraz nie ma ani śladu) AD oczyścił mi pory i troche zwęził natomiast chyba najlepszy jest(jak dla mnie) na przebarwienia wlasnie. Jednak dla uzykania troche trwalszych efektów trzeba bedzie jeszcze troche sie nim mazac Mam nadzieje ze i Tobie pomozepowodzenia

Gość marzeńcia
ja stosuje acne derm od bardzo dawna i poprawy tylko chwilowe...moze i likwiduje prszebarwienia ale blizn nie rusza....

Gość stokrocia__
stosuję ten krem i jestesm bardzo zadowolona bo poprawa jest niesamowita mam spokoj z tradzikiem i przebarwieniami! Polecam!!!!!

Mnie wlasnie chodzi o te przebarwienia...:( czy zlikwiduje i czy nie rozjasni mi zabardzo cery bo mam ciemniejsza karnacje... no i co z tym sloncem???

Gość funiek
Ja stosowalem i nie zauwazylem „rozjasnienia” karnacji.

Gość ***ceramika***
jesli na dzien nie bedziesz stosowac to powinno byc ok, ale uzywaj filtra jak chcesz na slonce isc.... pozdro

Gość erpega
ja stosowalam acne derm ale jakos nie bardzo mo pomogl... tradzik jest dalej....jedynie troszke blizny jakby jasniejsze....ale ogolnie innych efektow nie ma