Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arleta M

Proszę o poradę

Polecane posty

Czesc dziewczyny! Bralam juz dawniej tabletki Cilest, czulam sie w sumie dobrze, ale mialam male problemy z wagą (wzrosla nieco) oraz z powiekszeniem piersi, a i tak mam spore. Nalozylo sie do tego zerwanie z moim owczesnym partnerem i bylam sama wiec odstawialm te talbetki. Wszystko wrocilo do normy. Teraz po 4 miesiacach, mam nowego partnera i mysle o tym zeby zaczac zazywac Logest. Te tabletki ma moja siostra i jest bardzo zdowolona. Powinno byc ok, prawda?

Jeśli zaczynasz stosować inne tabletki to musisz to skonsultować z lekarzem, a nie brać sobie bo siostra ma. Ja się świetnie czuję po mercilonie, a moja siostra przytyła po nim 6kg

Gość sagatka
uprawiałam seks bez zabezpieczenia ale bardzo króciutki partner nawet bardzo sie nei podniecił wiec nei dosżło do wytrysku ale bardz sie boje ..czy moge wyc w ewentualnej ciązy..wczesneij przez rok brałam tabletki a teraz od 2 miesiecy nie... pomozcie co mam robic!! czy moge byc w ciazy??

Gość sagatka
pomocy!! powiedzcie co o tym myslicie

moniak dziękuję za odpowiedz! Ale powiem Ci szczerze, ze jak zaczynalam brac cilest to moj ginekolog zbadal mnie tylko na fotelu i nic poza tym. To samo bylo z moja siostrą. Wiec tak czy tak,nie widze roznicy... tym bardziej ze bylam u niego trzy tyg temu i wszystko jest ok.

Gość mała miiiiiii
badania poziomu hormonó to podstawa dobrze dobranych tabletek. te co są dobre dla Twojej siostry mogą okazać się że dla Ciebie wogole się nie b ędą nadawać.moja kumpela po Logeście miała straszne bóle jajników i zmieniła je na inne.