Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeee

jak zorganizowac zdjecia ?

Polecane posty

Gość kafeee

kiedy robicie zdjecia? mam slub o 17, jechac na zdjecia to 2 godziny schodzi a mamy jedniodniowe wesele i szkoda czasu. co proponujecie? fotograf do lokalu?

Gość mam dobra rade...
zrób sesje innego dnia,np.2-3 dni po slubie,na spokojnie,bez stresu i patrzenia na zegarek

Gość kafeee
dzieki ,....tylko wtedy trzeba na nowo fryzure makijaz...kupa kasy :/ zastanawiam sie czy jesli zorganizuje zdjecia na sali, to czesc gosci , z ktorymi nie bedzie zdjec nie obrazą się.... nie chce robic zdjec u fotografa...bo duzo ludzi jest spoza mojej miejscowosci i oni nei znają zwyczaju wyjezdzania po obiedzie do zdjec...

Gość ja tez mialam
ja mialam slub o 16. zdjecia robione w plenerze byly, plan dnia byl taki ze rano 8 fryzjer makijaz w sumie zeszlo do godz 12, potem spokojnie pojechalismy na zdjecia zeszlo ok2,5 godz wiec po powrocie mialam troszke czasu dla siebie jeszcze i uwazam ze dobrze ze tak zrobilam bo wiele osob mi odmawialo zeby nie robic przed ale warto bylo:)

Gość ja tez mialam
a jezeli chodzi o wesele samo ten sam fotograf byl obecny prawie cala noc wiec poza plenerem tez byly zdjecia z wesela z wszystkimi..:)

Gość kafeee
a jak robicie zdjecia na weselu ? takie w grupach ? np. z rodzicami, z przyjaciółmi, z chrzestnymi ? czy na przyklad młodzi przysiadają sie do stolika z i robia sobie takie "biesiadne" zdjecie ? jak jest z tłem w lokalu ?

Gość kafeee
uppp

Gość ja tez mialam
my mielismy ogolnie cale wesele fotografowane tance zabawy itp a pod koniec mielismy robione zdjecia z kazda para/rodzina/rodzicami przy stolikach, jezeli chodzi o tlo to bylo ladnie poniewaz sala miala taki wystroj ze wyszlo ciekawie na fotkach:), na tych zdjeciach przy stolikach to mys stalismy z tylu za goscmi pob byly robione takie rozne pozy;)