Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska 81

solarium

Polecane posty

Gość kaska 81

ślub mam we wrześniu,chciałabym się trochę opalic..chce isć dzis pierwszy raz na solarium,czy to nie za wcześnie...?nigdy jeszcze nie byłam,chce iść na tzw tubę czyli na stojąco..mam nadzieje panie w solarium mi wsyztsko wytłumaczą,trochę sie boje,myśle ze zaczne od 3 minut?

Gość annnnnnnnnnnnnn
zeby się ładnie opalić a nie upiec jak kurczak na patelni to trzeba tak miesiąc przed imprezą najpóźniej zacząć chodzić zacząć od 5min i tak 1 ,2 razy w tygodniu nie dłuzej niz na 8 min. wtedy jest naturalny efekt pani z solarium napewno ci to lepiej zobrazuje, gratulacje z okazji ślubu:)

Gość kaska 81
dzięki, mam jasną karnację i ciemne blond włosy,czytałam ze 8 min to dla mnie max czas;)jak to w ogole wygląda wchodzi się do kabiny i potem dopiero sie rozbiera?

Gość Lampa
Hejka, Wejdz na mój topic tam zostawiłam dla Ciebie wiadomość...:)

Gość Nie w ubraniu
się kładziesz i przypiekasz

Gość Lampa
Witam ponownie...:) I jakie masz wrażenia z solarium? Liczę na to że jesteś zadowolona z wizyty i że Twoje ciało ładnie się opaliło ;)

Gość Lampa
A raczej przyciemniło...;)

Gość kaska 81
no byłam wczoraj;)narazie nie ma efektów ale to był dopiero pierwszy raz,jestem dobrej myśli;)nawet mi się podobało;)

Gość bladziocha
jeśli będziesz chodzić na solarium to dostaniesz raka sskóry

Gość kaska 81
nie mam zamiaru się tam smażyć,zeby dostać raka skóry to bym tam musiała bardzo czesto chdozic,pracuje w szpitalu wiec na ten temat rozmawiałam z lekarzami,mam zamiar chodzic tylko przed weselem

Gość pałkaaa28
Ja mam ślub za 11 dni i zacżełam chodzić 2 tyg temu i juz wyglądam ladnie. Ale to zalezy od karnacji. Pozdrawiam wszystkie przyszłe mężatki 🌼

Gość niewiedzącaa
a z tym rakiem skóry to jak jest czy jak będę chodzić tak raz w tygodniu na6 min lub co dwa tygodnie to też mogę dostać przyszłości raka ? To chyba nie jest pewne, a co na ten temat mówią specjalisci, ja chodzę do solarium tak z rok z przerwami no i zaczynam się martwic czy nie przesadzam, chodzę tak na 6, 7 minut lubię gdy moja skóra jest opalona :( moze powinno się stosować jakies filtry?