Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość esther 19

kkaszel od 6 miesięcy, suchy, glikokortykosteroid? boje sie brac

Polecane posty

Gość esther 19

czesc, mam pewien problem, od 6 miesiecy meczy mnie suchy kaszel, nie odkrztuszam zadnej wydzieliny, bylam dzis u lekarza specjalizującego sie w leczeniu chorob pluc no i przepisal mi bez zadnych badan glikokortykosteroid encorton w dawce 40mg, powiedzial ze on nic nie slyszy w moich plucach. Oprocz kaszlu nie mam wlasciwie zadnych innych objawow, kaszel nasila sie po wysilku fizycznym, rano po wstaniu z lozka, czasem po jedzeniu. Nie przypominam sobie bym miala kiedykolwiek dusznosci, goraczke, stan podgoraczkowy nawet czy poty(co moze swiadczyc o gruzlicy itp) wiec nie mam pojeia co to moze byc, a o tym leku nie slyszalam dorych opinii jak zreszta o wszystkich z tej grupy, bo sa to leki bardzo powazne. Jak myslicie, brac ten lek, czy taki kaszel nie jest jescze tragedią i pojsc do innego lekarza, ktory najpierw zrobi mi jakies badania. wiem ze odezwa sie osoby ze po co tu pytam skoro nie ma na forum lekarzy, ale moze ktos mial taki kaszel, moze ktos sie domysla od czego to, (alergia zostala wykluczona)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować