Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

24 latek

Czy dziewczyna pozna się że jest moją pierwszą dziewczyną?

Polecane posty

Czy jeśli będę miał pierwszą dziewczynę w życiu w wieku 24 lat to ona szybko zauważy, że jest moją pierwszą dziewczyną nawet jeśli sam jej o tym nie powiem? I mam jeszcze drugie pytanie. Czy gdybyście były na jej miejscu, pytałybyście chłopaka czemu do tej pory nie miał dziewczyny?

Gość s1d2d
pozna po nietkniętym fiutku

Gość jim
jestem pewny że pozna i się zapyta - odpowiadam z doświadczenia :)

Gość pozna ale co z tego
ja bym sie nie pytała:) byłabym nawet zadowolona.

YYyy,no mozesz się zdradzić swoim z zachowaniem,że jest twoją pierwsza dziewczyną bo nie masz zadnego doświadczenia. ;) Ja ostatnio poznałam kogoś kto sam mi się przyznal ze niemiał dziewczyny na stałe,oczywiscie że spytałam z ciekawosci dlaczego.Odpowiedział,że chciał się wyszalec,wyszumiec a teraz przyszla chwila kiedy dojrzal,do stalego związku. :)

A ja nie miałem też przelotnych związków ani specjalnie nie szalałem. Najkrócej mówiąc byłem nieśmiały. Ale to niezbyt chlubna przyczyna no nie?

Witay:) Mnie by zainteresowalo dlaczego facet w wieku 24lat nie mial NIGDY panny.... \"Czy dziewczyna pozna się że jest moją pierwszą dziewczyną? \" masz na mysli sexik tak? Czy w ogole nie spotykales sie NIGDY z abi jedna laską? w sumie jedno z drugim automatycznie wiaaze sie :P

Praktycznie w ogóle nie spotykałem się z żadną dziewczyną. Kilka razy spotkałem się z jakąś ale tylko raz. Miałem na myśli właśnie chodzenie z dziewczyną a nie seks. O seksie to ja się boję w ogóle myśleć, bo pewnie wtedy to się dopiero stresu najem:(

hmm z jeden strony fajnie by było mieć takiego chłopaka... nie było by porównywania do tych eks...ani też strachu że Cię rzuci dla eks.. ale z drugiej strony jak już posmakuje miłości i tego seksu też szybko może mu się ta jedna znudzić... i zacząć szukać innej...:(

hm......tak szczerze piszac to wiekszosc dziewczyn woli miec faceta \"doswiadczonego łóżkowo\"..........nie przejmoj sie za bardzo...i co z tego,ze nigdy nie spotykales sie z laskami....ech sa plusy i minusy ,jak ze wszystkim:P Ps.a mozesz napisac dlaczego nie chodziles na rande vouz?:P nie zmuszam :)

Gość no nieeeeeeeeee
moj pierwszy facet nie powiedzial mi ze jestem jego pierwsza dziewczyna, dowiedzialam sie po tym jak odeszlam od niego.........co za dupek! bardziej dbal o swoje ego i swoj komfort wiec mnie oszukal, a ja sie tak przygiotowywalam zeby bylo dobrze !!! do dzis (a to bylo 10 lat temu) sie zastanawiam jak moj pierwsy mogl byc takim dupkiem? cholera! byl starszy ja mialam 18 on 22 i nie przyszlobymi tedy pytac go dlaczego nie mial dziewczyny kazdy jest inny, jesli nie umiemy szanowac ludziej indywidualnosci to wychodzi jedno wielkie gowno

Gość przecież on napisał dlaczego
kobietom to się wszystko z sexem kojarzy :O

Gość upaupaupa
jakies 3 lata temu bylam z prawiczkiem!! byl rok starszy od ciebie, no i nie przyznal sie.... a ja wyczułam że cos było nie tak, pewna niesmiałośc no i wogóle nieporadność

Gość upaupaupa
ale jest szansa ze ten mój jest poprostu kiepski w łóżku bo jakis czas sie spotykalismy i pozostał drętwy w sexie bleeeeeeeeeee

Gość chelka
Lepiej powiedziec odrazu,ja osobiscie uwazam ze to podniecajace byc z kims kto nigdy tego nie robil i pokazywac mu wszystko...

Gość i przekazać mu trypla
i grzybicę ❤️ ale z miłością

Gość huba duba
Ja nie widzę problemu-jeśli to jest odpowiednia dziewczyna, to zrozumie, a nawet się ucieszy. Oszukiwać ani zatajać nie ma co, chyba że nie traktujesz jej poważnie! To naprawdę żaden wstyd czekać na tę jedyną!

Gość czkeja
Ale nie mowimy o seksie tak ?? Tylko o zwyklym spotykaniu sie, chodzeniu na randki ? Po czym niby one maja poznac ze on jeszcze z nikim nie byl ????

o boziu :/ chłopcze... no może się nie zorientuje, że jest dla Ciebie pierwsza dziewczyną (chyba że nawet się boisz wziąś za rękę albo pocałować) ale przed seksem to radziłabym się przyznać, że jesteś prawiczkiem żeby się nie zbłaźnić, powodzenia..

Gość ja mam takiego
Pierwszą dziewczynę miał w wieku... 27 lat - mnie :D Ale nie wiem, czy to się liczy, bo On też był moim pierwszym (25 lat) :P Dla mnie to był w każdym razie plus, ja zawsze chciałam takiego mężczyznę. Oczywiście powód jest bardzo ważny (to nie mogą być poważne problemy i deficyty w sferze emocjonalnej, osobowościowej, seksualnej). Mój jest kochany, całkowicie normalny, stworzony po prostu do związku. Uwielbiam Go, właśnie będziemy mieli dziecko :) A powód? Ogromniaste kompleksy, nieśmiałość, spory pech... Ale teraz to się chłop wyrobił, ho ho :D Także nie bój się - jeśli dziewczyna jest wartościowa i wrażliwa, to będzie dobrze :)

Gość ja mam takiego
A czy pozna? Nie wiem, to w dużej mierze zależy od Ciebie, jak swobodnie będziesz umiał się zachować. Jeśli już dojdzie do jakiejś bliskości (pocałunek, pieszczoty, seks) to raczej tak (mój na przykład na pewno nie był mistrzem całowania na początku ;) ). Więc myślę, że tego po prostu nie ma sensu ukrywać, a na pewno nie kłamać, jeśli zapyta. Jak zejdzie rozmowa na te tematy, powiedz i wyjaśnij, dlaczego tak Ci się w życiu ułożyło.

Gość Kitty123
Ja jestem z facetem ktory ma tez 24 lata,nigdy wczesniej nie miał panny,seksu tez nie probował,a jestesmy ze sobą juz ponad rok,jestem od niego młodsza 6 lat i super nam sie uklada.Od razu mi o tym powiedział i wszytko było ok.Ja nie widze w tym zadnego problemu,wystarczy,ze trafisz na odpowiednią dziewczyne.Pozdrawiam.

Gość Dolly89
Ja bym chciała takiego chłopaka. Tylko gdzie ja takiego poznam. Szkoda, ze się nie znamy 24latku:(

powiem Ci szczerze że jeśli poznasz też dziewicę jak Ty, to będzie zachwycona. Mój chłopak tez nie miał nikogo przede mną i to jest WSPANIAŁE!