Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zlypan69

Czy mój ideał istnieje ?

Polecane posty

Czy mój wyimaginowany ideał istnieje ? Kobieta o ciemnych włosach, 165-178cm, inteligentna o drobnej figurze, która z natury jest dobra i nie jest obojętna na ludzką krzywdę, bezinteresownie pomaga innym, kocha zwierzęta, rzadko przeklina, i mówi wprost czego oczekuje. Lubi romantyków, oraz niema zachamowań seksualnych i nie boi się powiedzieć czego by chciała w łóżku, I która szuka faceta z który dał by jej oparcie i poczucie bezpieczeństwa, który dla niej jest dobry i potulny jak baranek, ale tylko dla niej bo dla otaczającego świata jest oziębły i stanowczy, i jej to nie przeszkadza. Czy są takie kobiety spełniające te kryteria i mające takie oczekiwania ??

Gość ja jestem blondynką
a poza tym wszystko sie zgadza, tyle ze lubie czepiac ... i potrzebuje kogos kto mi na to pozwoli a czasem jak przeholuje przywroci do poziomu :D

Gość chelka
Nie lubie romantykow i mam meza ;)

No to w sumie by się zgadzało :P, sam lubie sie droczyc ale tez znam granice i mowie DOSYC :D, a poza tym to cale zycie mam \"szczęscie\" do trudnych charakterow;p poza tym chyba takie lubie bo jest to wyzwaniem ;D PS. a ile masz lat ;d ??

Gość hEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
Jestem podobna do twojego opisu...

skoro jesteś podobna i wolna... sie odezwij na meila ;D, kto wie moze bedzie o czym rozmawiac ;d zlypan69@o2.pl