Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ginorossi

allegro - pytanie, prosze o pomoc

Polecane posty

w jaki sposob moge skasowac tekst, ktory rownoczesnie dodalam, do kazdej mojej aukcji?? musze wejsc w \"zmiany\"? z tego co wiem kazda zmiana jest platna, a chcialabym uniknac dodatkowych kosztow :) pozdrawiam ;)

Gość wejdź w zmainy
ale czy zmiana treści jest płatana? wydaje mi się, że nie...jednak nie mam pewności

Gość jeśli dokonujesz zmiany
w przeciągu 24h od wystawienia przedmiotu to nic nie płacisz

Gość a co sprzedajesz
daj linka :)

Gość wejdź w zmiany
a ja mam pytanie odnośnie allegro takie: jak dodać jakieś informacje np. że w dn.15-20 wyjeżdżam i nie będzie wysyłek, aby były one widoczne pod aukcją na dole...czy taka dodatkowa informacja jest też płatna?

Gość tak za taką inf płacisz

Gość ale jest ok
wyświetla się:)

Gość wejdź w zmiany
ginorossi, właśnie widzę, że masz pod aukcją dodaną taką informacją, o której wyżej wspomniałam. Jak to zrobilaś, że pojawia sioę ona na samym dole?

moje allegro - aukcje - sprzedaję - zaznaczam aukcje do ktorych chce podac wspony tekst i klikam na \"dodaj wspolny tekst do opisow\" ; jest u dołu strony ;)

Gość aukcje Allegro
Zmiany dokonywane w aukcjach nie są płatne. Zmian możesz dokonywać do chwili kiedy nikt nie bierze udziały w aukcji. Aby dodać jakąś inf. do każdej aukcji klikasz w krateczkę przy poszczególnych aukcjach i na dole "dodaj wspólny tekst do opisów" pozdrawiam

Gość wejdź w zmiany
dziękuję ginorossi aukcje allegro:) bardzo jasno to opisaliście...jestem oświecona:)

Gość eeeeeeeeeeeeee
zmiany w opiesie aukcji sa płatne jesli mija 24 godziny od wystawienia przedmiotu. opisy pod aukcjami sa za friko dodaje się je tak jak podala osoba wyżej.

Gość wejdź w zmiany
takie tam ciuszki używane;) poszukuje też kurtki skórzanej brązowej, a ta Twoja jest czarna i motorówa, a ja szukam raczej takiej eleganckiej typu kurtka-marynarka.