Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nowa w miescie prawdziwa

opalajac sie jestem zmuszona sluchac piosenek dody...

Polecane posty

moi sasiedzi najwyrazniej sa jej fanami i na cala pare puszczaja jej plyte:O po prostu nie da sie wysiedziec na dworzu. najgorsze jest to ze ona w kazdej piosence spiewa \"nieeeeeee nieeeeeeee nieeeeeee nieeeeeeee eeeeeeeeeee\" masakra :O:O:O:O:O

Ajć tylko Ci współczuć. Moze kupisz sobie np.w aptece \"stopery\"? albo daj sobie wate do ucha ;););) alboooooooooo tez na full posc jaka muzyke:) Disco polo hehehehehe

Gość HeyBaby
Łącze sie w bolu- moi sąsiedzi słuchaja głównie Mandaryny i czerwonego gluta z bandą (tzw. ich troje) :o

Mam nadzieje, ze chociaz Twoi sasiedzi maja 13 lat (co by jeszcze tlumaczylo ich muzyczny gust), a nie 30.

Gość dgbdfbdf
ja mam w sąsiednim bloku pasjonatów disco polo i piosenek weselnych... nadają ten repertuar przez okrągły tydzień, od rana do wieczora, przez cały rok(!) tam chyba ktoś psychicznie chory mieszka...

Gość kanapka z serem
a moi sąsiedzi strasznie glośno słuchali disco polo na przemian z techno poprostu taka łupaczka, że siedząc na krzesle czułam jak mi drga podłoga w związku z tym posciągałam piosenki dody, otworzyłam okno na oscież i raczyłam ich jej wokalem dali sobie spokój i słuchają swojej "muzyki" dla siebie moze u ciebie jest taka sama sytuacja?:P

ja mam sąsiada, który jest fanem piosenek biesiadnych:P tydzień temu relaksował się przy \"a muzyczka ino, ino, a muzyczka rżnie, a przy tej muzyczce wszyscy bawią się\" oraz \"przelec mnie w tej koniczynie\", więc ja w pełni rozumiem Twoje cierpienie...:O

Gość Starszy69
lll