Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość quantanamera

Dlaczego on sie tak zachowal?

Polecane posty

Gość quantanamera

Oboje w sobie bardzo zakochani,wielka, namietna milosc, pomimo tego - zdradzil...nie wybaczylam ! ...blagal,kleczal,plakal,szantazowal,chwytal sie kazdej mozliwosci, nie potrafilam wybaczyc :o i wiecie co on zrobil? zaczal sie mscic na tej dziewczynie z ktora mnie zdradzil....ublizal jej, robil wszystko by sprawic jej przykrosc...dlaczego on sie tak zachowal ? przeciez to jego wina, ze mnie zdradzil a nie jej, moze mi ktos jego postepowanie wytlumaczyc? :o

Gość plastic
Najprawdopodobniej chciał w ten sposób zwalić całą winę na tę dziewczynę... Może w ten sposób chciał "oczyścić" swoje sumienie, a Tobie pokazać, że to tylko jej wina, a on jest święty ;) Asshole :P

Gość quantanamera
z tym oczyszczeniem sumienia, to chyba masz racje :o i tak nic mu to nie dalo, dupek jeden 😠

Gość plastic
A może jeszcze wmawiał Ci, że ona go do wszystkiego nakłoniła i tak naprawdę biedak się pogubił, nawet nie wie kiedy to wszystko się stało... ;)

Gość quantanamera
plastic = cos podobnego mowil, mianowicie to, ze nie wie, jak to sie stalo, zalosne......

a moze tez mszcząc się ta tamtej chciał ci udowodnic ze nic dla niego nie znaczy ze traktuje ja jak szmate.... fakt nie najlepszy sposób ale z tego co mowisz to bardzo tego zalowal... ale tez jest faktem to ze do tanga trzeba dwojga skoto tak zaluje to po co zdradzal?? skoro nic dla niego nie znaczy to po co zdradzal?? skoro kocha to po co zdradzal?? heh ci faceci:( same dupki:(

Gość plastic
acha, no tak... samo się stało, bez jego udziału ;) biedaczyna :P

Gość huba duba
Cieszę sie razem z Tobą, że nie dałas sobie zmarnowac życia przez tego dupka! Wyszło przy tej sytuacji co z niego za facet-zero honoru i odpowiedzialności!

Gość quantanamera
prawda jest taka, ze nigdy go nie zrozumiem :o dziwny tok myslenia, zdradzic i liczyc na wybaczenie i wmawiac, ze sie kocha, dla mnie jest inna kolejnosc - kocham to nie zdradzam i nie ma zadnego ALE.....moze i chcial mi tym udowodnic, ze ona dla niego nic nie znaczy, ze mnie kocha, ale dla mnie to zaden dowod ! Dowod bylby wtedy, gdyby nie zdradzil.....nie wiem dlaczego oni nie potrafia tego zrozumiec, to proste jest przeciez.......:o

Gość quantanamera
no i dziekuje dziewczyny za cieple slowa :)

wlasnie oni poprostu tego nie rozumieją...:-O palanty.... nie raz sie slyszy czyta, ze dradzil a potem blagal o wybaczeni...zalowal i takie inne bzdety...tylko skoro kocha to jak mogł zdradzić?? co na chwile przestal kochac czy jak?? tylko oni maja inny tok myslenia... nie raz czytalam na forum ze kochal i zdradzil dla seksu tylko...tylko dla seksu... nie wiem oni to rozdielaja faceci, a my babeczki tego nie rozdzielamy wręcz przeciwnie...i badz tu mądrym:-o:(

Gość plastic
Większość facetów to żałosne patafiany :P

Gość 989
dobrze, ze dodalas wiekszosc :P

Gość plastic
Jeszcze tli się we mnie iskierka nadziei ;)

Gość a nie wszyscy ...
?

Gość quantanamera
"Dowod bylby wtedy, gdyby nie zdradzil..." jak mu powyzsze zdanie powiedzialam, to postawil oczy ze zdziwienia i powiedzial, ze to sie stalo tak szybko,ze nie pomyslal - bidulek cholera 😠 echhh bez nich zle z nimi jeszcze gorzej ;)

Gość plastic
nie wiem, z wszystkimi nie miałam do czynienia ;)

mnie tez dziewczyna zdradzila a mimo to ja bardzo kochjham bo trudno mi pzrekreslic 5 wspolnych lat i chce nadal zby do mnie wrocila

Gość 989
nadzieja matka glupich :P

Gość quantanamera
seba - kazdy jest inny :o jestes pewny, ze juz wiecej tego nie zrobi? bo skoro kochajac raz ktos sie tego dopuscil, to czemu nie drugi,trzeci?? .....

Gość 989
Zdradzila cie laska a ty chcesz, zeby do ciebie wrocila?

no nie jestem ale nie wyobrazam sobie zycia bez niej a ona bezemnie ale powiedziala mi ze potzrebuje czasu

Gość plastic
ale jak każda matka, kocha swoje dzieci :P

Gość quantanamera
my sobie tez bez siebie nie wyobrazalismy zycia, ale niestety napisalo inny scenariusz, jeden niewlasciwy krok i po planach ....wiem, ze on zawsze by liczyl, ze mu wybacze i na tym by bazowal, no ale niestety nie tedy droga, by jedno wybaczalo a drugie ranilo, bo i tak doprowadzi to do upadku zwiazku predzej czy pozniej .....:o

Gość quantanamera
zdradza emocjonalna moze byc czasem gorsza niz fizyczna :o nie sprawdzisz jej uczuc, tego co w niej siedzi, moze klamac w zywe oczy a kochac innego, pomyslales o tym?

ja tak nie mysle mowie ze prawdzial milosc powroci jesli ona bedzie chciala

Gość plastic
quantanamera - dobrze zrobiłaś, zasługujesz na kogoś lepszego :) Dużo sił Ci życzę 🌻 🖐️

Gość quantanamera
plastic - dzieki, tez pozdrawiam :) seba - to dla Ciebie: „Tragedią miłości nie jest śmierć, tragedią miłości nie jest rozłąka. Tragedią miłości jest obojętność” wiec dopoki nie ma obojetnosci sa szanse, czego Ci zycze :) 🖐️

Gość on ci dowiódł
nie tyle milość, co fakt, że jest totalnym CHAMEM - Ciebie zdradził, a tamtą dziewczynę karze za ich wspólną winę. Nie sądzę, żeby ona go zgwałciła. zanim się z nią położył do łóżka, zanim rozpiął spodnie, mógł zdecydować, że jednak nie chce bo by Cię zraniil. Nie zrobil tego, poużywał sobie a teraz...zachowuje się żałośnie.