buziaczek.pl 0 Napisano Sierpień 6, 2007 czy moge skrocic 7 dniowa przerwe do 5 dniowej zeby zmienic dzien wystapienia miesiaczki? uprzedzam pytanie ze na ulotce o tym nie pisze a przeczytalam to w gazecie dzieki za odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mała Nimfa Napisano Sierpień 6, 2007 ja gdy brałam tabletki nigdy nie przesuwałam dnia miesiączki ale moje kolezanki jak wydał im w ten dzien jakis wyjaz lub impreza poprostu wogole nie robiły przerwy i nie mialy okresu przez 2 miesiace a pozniej wracały do starego trybu nie uwazam zeby to było dobre ale widocznie i tak mozna pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buziaczek.pl 0 Napisano Sierpień 6, 2007 ok dzieki to ze moge miesiac przesunac to wiem mi chodzi o dzien zeby np nie w sobote bo wtedy pracuje (zawsze w weekendy) i nie umiem sie skupic na pracy bo mnie tak oslabia okres no wiecic jaki uczucia w 1 dzien dlatego sie zastanawiam czy moge wczesniej wziasc zeby wczesniej miec. na ulotce z mercilonu tak pisalo natomias juz na ulotce z harmonetu tego nie pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PANIpodrozniczka 0 Napisano Sierpień 6, 2007 Przesunac mozna ale tylko i wylacznie przez skrocenie przerwy, nigdy nie mozna robic dluzej niz 7dniowej przerwy, Raz na jakis czas mozna nie robic przerwy i wziac 2 opakowania pod rzad, nic sie wtedy nie dzieje, wiec bez obaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach