Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała Nimfa

Plastry antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość Mała Nimfa

Gość Mała Nimfa
Oj chyba na początku coś zle zrobiłm. że nic nie wyskoczyło ale to co. Bardzo prosze o rade zaczełam używać plastrów antykoncepcyjnych Evra no i mam problem bo pierwszy po 4 dniach mi sie całkiem odkleił przy kąpieli wiec zgodnie ze wskazuwkami ulotki przykleiłam następny i ten po jednym dniu po kąpieli mimo ze starałam sie go prawie nie moczyć zaczyna sie odlepiac. Czy wy dziewczyny macie podobne problemy? jak sobie z nimi radzicie.

Gość a czy przyklejasz
go na sucha idealnie czysta skore? ps dobrze by bylo jak by miejsce przyklejenia nie mialo za duzych włosków.

Gość Mała Nimfa
Tak zrobiłam tak jak było w instrukcji. najpierw równo przykleiłam koło łopatki na plecach tam nie mam włosków a skóra była czysta i sucha. no i przy kąpieli znalazłam go w wannie. teraz nakleiłam ma ramieniu bo wydawało mi sie ze jest bardziej bezpieczny i dzis przy kąpieli nawet go nie zamoczyłam tylko delikatnie przemyłam i sie odkleja nie do konca ale juz zaczyna, nie wiem moze to dlatego ze w łazience było parno i miałam gorącą wode. ale na ulotce jest napisane ze nawet z nim mozna isc na saune nie wiem czy cos jest ze mna nie tak przeciez nie bede co 2 dni zmieniac plastra bo zbankrutuje