Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniaaaaaaaaa

Dziewuszki jaki jest Wasz ideal Faceta?

Polecane posty

Gość Aniaaaaaaaaa

Kocham wszytskich grubszych facetów...Nienawidze chudzielców,mój ideał to ....190cm i 110 kg...:):)..np Tede...:)

Gość aishaq24
wole chudych niz spaślaków

Jeśli chodzi tylko o wygląd to np. Jared Leto :) Albo ten co śpiewa w 18L - niby przeciętny ale kurcze ma coś w sobie pociągającego ;) Za to Tede zupełnie mnie nie kręci - ma tępy wyraz twarzy (zresztą słusznie)

Gość exbby
bezpiecznie w jakim sensie?

żeby w razie co stanął w mojej obronie ..aby mi z jego stroni nic złego nie groziło a wprost przeciwnie;) ..aby mój sen był ,,spokojny\'\' u jego boku...abym czuła się bezpiecznie i dobrze

Gość jeszcze godzina
ciekawsak a Ty już gotowa do impry?

Gość exbby
to musi byc jakis ochroniarz, albo kark. Albo jedno i drugie

exbby to musi byc jakis ochroniarz, albo kark. Albo jedno i drugie --to było do mnie? nie to nie ma być kark itd. tylko facet z jajami nie cipa .ciepłe kluchy ,które trzeba niańczyć tez odpadają. taki złoty środek: przystojny ale nie ładniutki( męskie rysy twarzy), z charakterem, poczuciem humoru..hehe nie może być jakimś przez trzepem typu Wojewódzki

Gość O0O
"przystojny ale nie ładniutki( męskie rysy twarzy)" a na innym topiku bedziesz pisala, ze facet nie musi byc przystojny, wazne, zeby tobie sie podobal.

Gość sprawny
;)

Gość byle_co_w_nicku
ten ktorego stracilam....

Mój ideał to wysoki brunet z ciemnymi oczami... Takiego właśnie mam:) z charakteru podobny do mnie

Gość O0O
ciekawska - czy przystojny jest troszke ladniejszy od diabla? Chyba duzo bardziej, niz "troszke" ;)

Gość inna całkiem inna ...
Mój ideał to "doktorek" w okularkach wiecznie z książką ... i w podróży ... ;) Hmm.. niesamowite połączenie tytułu doktora, mola książkowego, smakosza win i znawcy w jednym ... trudnego charakteru .. nieodgadniononego .... i wariata na motorze .. ;) Kto by przypuszczał, że taki istnieje ... a jednak ... Intrygująca mieszanka ;)

w tej chwili mój ideał to : -blondyn od 183 cm do 190 - niechudy! ale ładnie zbudowany - niebieskie oczka -pełne usta -szerokie ramiona np. Paul Bettany :)

a to idealny opis charakteru : \"przystojny, ale nie ładny, z charakterem, ale ustępliwy, silny, ale delikatny\" :) :D pomarzyć mozna 😭

a czy wszystkie sadzicie ze facet musi miec powyzej 180 cm ? :D Nie moze miec troszke mniej ? :)

Gość dfsdfdsfsf
1.83? A czemu akurat ta "3"? :o